Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec potvrdil roli favorita a zvítězil vysoko 6:0


Branky


8

Poslední tým tabulky, který má již jistý sestup, zavítal na kopec na novohradecký pažit. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ke konci poločasu se otevřelo skóre

Náchod přijel na zápas v docela silné sestavě, ale paradoxně sehrál jedno z nejhorších utkání na jaře. Vůbec se jim nedařila kombinace a v důrazu byli taktéž slabší. První gól domácích přišel v 39. minutě po dlouhém nákopu a chybě jednoho z obránců uprostřed hřiště. Prosadil se Tomáš Matějka. Druhý gól přišel takřka tři minuty poté po nedůrazu na levé straně a následně dobře překopnuté obrany. Gól do sítě protlačila mladá krev jménem Adam Karmín. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí celek. 

 

Tečka za zápasem

Druhý poločas se odvíjel pro hosty podobně jako ten první. Opět se nedařila kombinace a důraz na míči. Zápas tak definitivně ovládli domácí, kteří stihli přidat hned čtyři branky. V 56. minutě se prosadil Jiří Lorenc, kterého perfektně ve vápně našel Daniel Čermák. V 70. minutě přišel vysoký a velmi razantní centr na pravou tyč, hlavou do brankáře z něj pálil Jiří Bičiště. Brankář hostů stihl vyrazit, následnou dorážku od Daniela Čermáka ale již nelapil. Hned o tři minuty později se prosadil střídající Benjamín Andrýs. Ten se šikovně uvolnil ve vápně, kam dostal přesnou přihrávku a zakončil. Tečku za zápasem udělal v 87. minutě kapitán domácího celku Jiří Bičiště, který využil propadlého balónu náchodské obrany a svou situaci využil bravurně. Náchod sice měl asi tři stoprocentní šance, žádnou z nich ale nedokázal proměnit, a tak si připisuje drtivou porážku 0:6.

 

 

 


Ohlasy k zápasu



FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "Už bychom se jen opakovali, množství vyházených přihrávek, neproměnění šancí a sestava, která by měla hrát o vítězství,předvedla ostudný výkon na konec sezóny .Zavřeme knihu letošního ročníku a musíme se dívat k lepším zítřkům."



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - J. Lorenc [-] , F. Mrštík [-] , J. Kolínek [-] , A. Karmin [-] (61. M. Bouška [-] ) , D. Hozák [-] , T. Matějka [-] (46. J. Ležík [-] ) , F. Linder [-] (56. B. Andrýs [-] ) , D. Čermák [-] , J. Bičiště [-] (88. P. Hodač [-] ) , L. Kruml [-]

FK Náchod B
J. Hladík [-] - F. Zámečník [-] , J. Vančák [-] , A. Šesler [-] , L. Světlík [-] , M. Rajnoch [-] , J. Čejchan [-] (46. D. Hrubý [-] ) , J. Ansorge [-] (46. A. Kočnar [-] ) , J. Fenz [-] (46. P. Novák [-] ) , D. Hanzl [-] (56. J. Balcar [-] ) , Š. Donát [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: LUKES Jan - ŽEROVNICKÝ David, MATĚJKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Petr Růžička
Tip experta: výhra domácích

Poslední tým tabulky podlehne síle domácího celku.

Tip: výhra domácích