Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick, penalty i skvělé vyrovnání. To vše nabídl střet Třebechovic se Sobotkou


Branky


8

Třebechovice v posledním utkání hrály doma, a to proti Sobotce, která má také jistý sestup.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sehnalův hattrick za půl hodiny

Utkání začalo nejlepším možným způsobem pro domácí celek. Hned po pár vteřinách jsme byli svědky skvělého průniku třebechovického útočníka do vápna, kde vybojoval první rohový kop. Tento rohový kop stačil na první branku, protože míč do brány protlačil Zdeněk Sehnal a to jen 49 sekund po úvodním hvizdu. V osmé minutě se domácí dostali opět velmi nebezpečně do pokutového území, kde nacentroval Jan Krejcar a našel přímo hlavu Sehnala, který vstřelil svůj druhý gól. Hosté se po těchto gólech také dostali poměrně rychle do hry. Již v 19. minutě snižoval Zdeněk Přikryl. Přišla hrubá chyba v třebechovické rozehrávce, míče se ujali hostující útočníci a Přikryl vyslal pomalou střelu kolem noh brankáře přímo do brány. Na něj navázali opět domácí a opět Zdeněk Sehnal. Ten se dostal do útěku sám na brankáře po nešťastné tečí hostující obrany. Svou příležitost bezvadně využil a završil tak hattrick do půl hodiny. Víc nám první půle nenabídla, a tak se šlo do kabin za příznivějšího stavu pro domácí celek.

 

Skvělé vyrovnání

Druhé dějství se odehrálo s větší aktivitou hostů. Hned na úvod poločasu snížil Lukáš Král, který skvěle zpracoval vysoký centr a napálil míč přímo do brankáře Cejnara, kterému balón propadl do branky. Samotného vyrovnání jsme se dočkali v 72. minutě zásluhou Kuby Vaníčka, který si vyskočil na skvělý centr do šestnáctky. Skvělým výskokem a přesnou hlavičkou vyrovnal zápas. Sobotka tak zaslouženě vyrovnala a poslala zápas do pokutových kopů.

 

Penalty jako kámen úrazu hostů

Sobotce ale penalty moc nevyšly. Hosté proměnili pouze jeden pokutový kop, a tak si v závěrečném kole připsali dva body domácí.

 


Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "V posledním kole letošního ročníku jsme hráli zápas z našeho pohledu pouze o prestiž. Výsledek 3:3 tomu odpovídal. Penalty skončily 3:1 pro nás."




Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Hladílek [-] (46. F. Ježek [-] ) , D. Horák [-] , D. Petřík [-] , M. Šedina [-] , J. Krejcar [-] (90. Š. Moravec [-] ) , Z. Sehnal [-] , M. Bíl [-] , D. Šedivý [-] , V. Kotal [-] , F. Nentvich [-]

SK Sobotka
J. Havlík [-] - M. Klouček [-] , Z. Přikryl [-] (74. P. Zahradník [-] ) , S. Valdman [-] , J. Novák [-] , V. Bárta [-] (69. T. Klečal [-] ) , J. Vaníček [-] , P. Halbych [-] , T. Baster [-] , L. Král [-] , R. Žďánský [-]

ŽK: 61. M. Klouček , 77. S. Valdman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Průcha Petr - VLACHYNSKÝ Kamil, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Petr Růžička
Tip experta: výhra domácích

Sobotka je silná, ale tři body zůstanou u nás.

Tip: výhra domácích