0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad si stále drží první místo


Branky


5

Souboj opačných pólů. I tak by se dal vystihnou zápas mezi Náchodem a Lázněmi Bělohrad. První a poslední tým tabulky změřily síly na náchodském trávníku. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr do zápasu nevstoupil ideálně

První poločas rozhodně neodpovídal očekáváním od zápasu. Hostům se ze začátku nedařilo v herní činnosti, zejména v přesnosti přihrávek. Později se oba celky dostaly do hry a Bělohrad si vytvořil hned několik gólových příležitostí. Žádnou z nich se jim ale nepodařilo zužitkovat, stejně tak herní převahu, která začala být viditelnější na straně hostů. První dějství nám tak žádnou branku nepřineslo a do šaten se šlo za nerozhodného stavu.

 

Horáček zachránil hostům utkání

Druhá půle se vyvíjela podobně jako ta první. S tím rozdílem, že si Sobotka vytvořila hned dvě tutové šance, které musel likvidovat brankář Dobřichovský svými excelentními zákroky, kterými podržel svůj tým. V 75. minutě přišel jediný gól zápasu, a to z volného přímého kopu, který byl nařízen po faulu před pokutovým územím. Míč propadl až k brankáři, kde ho do brány dostal Pavel Horáček. Do konce utkání zůstal stav utkání neměnný, a tak si Bělohrad připisuje další tři body v cestě za titulem a přímým postupem do krajského přeboru.

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "Z dalším z favoritů na postup do KP jsme sehráli solidní partii. Oni silnější a klidnější na míči, my s množstvím vyhozených přihrávek a překopů a s bojovností .Je škoda, že jsme aspoň jednu z mála šancí nevyužili /Knap hlavou/ a hosté rozhodli po sporném faulu před našim pokutovým územím. Z následného volného kopu a pozdní reakce na propadlý míč jsme inkasovali."

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: "Tušili jsme, že nás v Náchodě nečeká nic lehkého. Celkově jsme byli asi lepším týmem. Vytvořili jsme si několik gólových příležitostí, nicméně jsme dlouho nedokázali naší převahu zužitkovat. Na druhou stranu i náš gólman musel vytáhnout dva excelentní zákroky abychom uhájili čisté konto. Utkání tak rozhodla jediná naše branka po standartní situaci."



Sestavy


FK Náchod B
J. Kuneš [-] - J. Ansorge [-] , L. Knap [-] , O. Iurina [-] , J. Vančák [-] , L. Světlík [-] , J. Gois [-] (71. V. Macek [-] ) , J. Fenz [-] , J. Čejchan [-] , D. Hanzl [-] , Š. Donát [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - T. Nezbeda [-] (68. P. Horáček [-] ) , L. Pour [-] (68. D. Kulhánek [-] ) , J. Wagenknecht [-] , M. Wagenknecht [-] , J. Loner [-] , M. Kiec [-] , J. Kracík [-] , V. Marek [-] , J. Hrnčíř [-] , J. Kluz [-]

ŽK: 64. J. Gois , 70. Š. Donát , 84. D. Hanzl , 87. L. Světlík - 88. D. Kulhánek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žerovnický David - SMOLA Vojtěch, KAFKA Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Filip Mrštík
Tip experta: remíza

Náchod na domácí půdě je velmi nepříjemný soupeř a tak favorit z Bělohradu muže ztratit.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů