Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas obratů mezi Broumovem a Trutnovem


Branky


5

Broumov na domácí půdě přivítal podkrkonošský Trutnov. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý obrat Broumova

Zápas začal velmi otevřenou hrou na obou stranách. To vedlo k rychlým brejkům a potencionálním ohrožením branky. První branka přišla v 19. minutě, kdy se dostal na brankáře Lukáš Rohrbacher a snažil se ho přehodit jemnou střelou, kterou málem dohnal dobíhající obránce. Domácí výborně odpověděli v 36. minutě, kdy se z dvaceti metrů prosadil Ervín Wilke. Ani ne 100 sekund na něj přidali domácí další branku, když kapitán Jan Kotyza nacentroval míč do vápna. Míč překvapil všechny tamní hráče, takže doskákal až k Davidu Svobodovi, který jej dorazil za brankovou čáru. Skvělý obrat zapříčinil veselou náladu domácích, se kterou se mohli odklidit do šaten. 

 

Teď pro změnu obrat Trutnova

Druhá půle byla ze začátku taková kostrbatá a šance byly často zahazovány na obou stranách. Pravé drama přišlo až v poslední desetiminutovce, když v 80. minutě vyrovnal stav utkání Patrik Brejcha. Ten dostal nabídku doprostřed velkého vápna, kde nikdo z domácích obránců nestál, a tuto příležitost parádně využil. Chvíli poté přišel únik hostů po pravé straně a prudká střela z úhlu, kterou vyrazil brankář Drahorád pouze na kopačky Vítězslava Horčičky, který vsítit obratový gól. Už se zdálo, že hosté udělali skvělý obrat a povezou z Broumova tři body. V 90. minutě ale utekl jeden z domácích útočníků a vyslal dopředu kapitána Kotyzu, který chytrou střelou poslal zápas do penalt. 

 

Broumov bere dva body

V penaltách štěstí stálo při domácích, kteří proměnili čtyři penalty a berou dva body.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke, trenér: "V posledním domácím utkání jsme chtěli a potřebovali bodovat a rozloučit se důstojně s diváky. V domácích utkáních bodujeme a patříme do první poloviny tabulky. Přístup k utkáním venku "výletník" ,a zisk pouhých 3 bodů, nám způsobil starosti s bojem o záchranu až do předposledního kola .Varování a zdviženy prst, pokud kádr nedoplníme, příští sezónu už to stačit nebude. Děkuju celému týmu a hlavně těm starším za přístup v poslední části soutěže, bez našich 33+ bychom už letos vyhlíželi "B" třídu."

MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Utkání v Broumově jsme rozehráli dobře a soupeře s výjimkou několika nákopů do ničeho nepouštěli. Tento vstup jsme však dokázali přetavit pouze v jednobrankové vedení. 30 minut. To je čas, který nám to vydrželo, poslední patnáctiminutovka první půle byla z naší strany strašná a domácí to do přestávky dokázali potrestat. Po změně stran se hrálo na jednu bránu, bohužel jsme z toho vykřesali slabé dva góly a dali tak Broumovu možnost, aby si doma nechal dva kýžené body. K záchraně gratulujeme."



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] (83. J. Holub [-] ) , E. Wilke [-] , V. Martinec [-] , J. Kotyza [-] , P. Šustek [-] , F. Pancner [-] , M. Štejnar [-] (20. P. Bureš [-] ) , O. Gago [-] (50. M. Gago [-] )

MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - J. Hrnčíř [-] , P. Makovský [-] , P. Křížek [-] (46. D. Páv [-] ) , O. Metlický [-] - V. Bekr [-] (46. V. Horčička [-] ) , P. Brejcha [-] , P. Holubec [-] , L. Rohrbacher [-] (64. M. Kamitz [-] ) - P. Doubic [-] , Š. Landa [-] -

ŽK: 35. E. Wilke , 79. J. Drahorád - 49. P. Makovský , 90. M. Kamitz .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Kudláček Milan - VALIHORA Jaromir, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Filip Mrštík
Tip experta: výhra hostů

Trutnovský agresivní styl nebude Broumovu sedět a hosté vezmou 3 body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů