Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česák s Novákem provětrali branku soupeře 10 góly


Branky


3. D. Novák , 9. D. Novák , 12. T. Česák , 41. T. Česák , 46. D. Novák , 60. T. Česák , 71. T. Česák , 76. D. Novák , 81. T. Česák , 87. D. Novák - 40. Z. Sehnal (p.)
5

V sobotní podvečer se odehrál poslední domácí zápas Kunčic. Své síly změřily s hostujícími Třebechovicemi. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

12 minut rozhodlo o utkání

Zápas začal velmi zostra. Herní dominance domácích byla evidentní od prvních doteků s míčem. Ve třetí minutě Tomáš Česák krásně zavezl míč do pokutového území a přihrál před prázdnou bránu, kde už měl jednoduchý úkol David Novák a vstřelil úvodní branku. Je vidět, že spolupráce Česák Novák funguje na jedničku. Tomáš pomocí autu našel nabíhající Nováka, který parádně přehodil brankáře a domácí vedli již 2:0. Ve 12. minutě přišel skvělý centr na Česáka, který zpracoval a z úhlu prostřelil gólmana. Domácí tak po dvanácti minutách vedli již 3:0, skóre a vývoj zápasu byl tedy pro hosty velmi hořký. Poté se hrálo dlouho bez branek, nicméně Třebechovicím se stále nedařilo zakončovat. Nakopnout hosty mohla až 40. minuta, kdy rozhodčí nařídil penaltu po faulu domácího obránce na soupeře. Zděnek Sehnal se s penaltou nemazal, vyslal brankáře na druhou stranu a proměnil penaltu. Radost ze snížení hostům nevydržela dlouho. Hned o minutu později přidal branku opět Tomáš Česák, který utekl sám na brankáře. Rozhodčí poté již chtěl ukončit poločas, proti byl ale David Novák, který doběhl míč a opět vyslal vysoký balón, kterým přehodil vylezlého brankáře Cejnara. Poločas tak skončil 5:1. 

 

 

Velký příběh dvou mužů

Druhý poločas začal klidněji. Opět ale panovala herní dominance domácích spojená s odhodlaností přidat další góly. V 60. minutě se opět k míči dostal Tomáš Česák, který završil svůj hattrick střelou nad nohy brankáře Cejnara. Tentýž muž se o pár minut později prosadil zase. Tentokrát dostal perfektní přihrávku od Nováka a přesně zakončil. Poté čtvrtou branku přidal i David Novák, který již po třetí v tomto zápase přehodil brankáře. Poslední dvě branky padly až po 80. minutě a nepodělil se o ně nikdo jiný než Novák s Česákem. Nejprve se trefil Česák a poté Novák propálil Cejnara z bezprostřední blízkosti. Zápas tak skončil dominantním vítězstvím Kunčice 10:1. zásluho na těchto deseti gólech však měli dva kanonýři, a to Novák s Česákem. I díky tomuto vysokému vítězství se Kunčicím podařilo prolomit jejich střelecké trápení z posledních utkání. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Z. Šulc, sportovní ředitel: "V posledním domácím utkání jsme čepovali desítku, odnesli to Třebechovice, které již po deseti minutách prohrávali 3:0.Střelecky se probudil David Novák a přidal se k němu Tomáš Česák, kteří spolu soupeřili o krále střelců, nakonec se rozešli smírně."

SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "Výsledek hovoří za vše. Dnes se nám vůbec nic nesešlo. Je třeba co nejdříve zapomenout a jít dál."



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
V. Koudela [-] - T. Zákravský [-] (72. D. Hrubý [-] ) , M. Nun [-] (80. R. Rakaš [-] ) , M. Slivka [-] , M. Gazdík [-] , R. Feko [-] (59. G. Bendig [-] ) , D. Novák [-] , T. Česák [-] , M. Šulc [-] , J. Kváš [-] , P. Hantsch [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - M. Šedina [-] , J. Krejcar [-] , Z. Sehnal [-] , K. Jánský [-] (75. F. Ježek [-] ) , M. Bíl [-] , D. Šedivý [-] , J. Želízko [-] , M. Věříš [-] , V. Kotal [-] , F. Nentvich [-]

Počet diváků: 169. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - ŠILING Karel, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Filip Mrštík
Tip experta: výhra domácích

Jsou doma velmi silní a otočka proti nám (FCNHK) jim musela velmi pomoct.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích