Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělohrad se prosadil 10x


Branky


5

Sobotka tento víkend přijela otestovat síly do Bělohradu. Hosté v minulém zápase porazili favorita Železnici, a tak nesměl Bělohrad brát svou roli favorita jako jistotu. 

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v první půli

Toto kolo je prostě typické pro své rychlé branky. Ani tento zápas nemohl být výjimkou, a tak úvodní branka padla již ve druhé minutě, kdy s míčem do vápna doběhl po levé straně Jakub Loner a zakončil. O minutu později přišel faul na domácího útočníka a následoval volný přímý kop. Na následnou dorážku si naběhl Tomáš Nezbeda a zajistil druhou branku. O pár minut později, konkrétně v sedmé minutě to bylo pro Sobotku ještě krutější, protože domácí znovu udeřili. Opět Tomáš Nezbeda, který využil přečíslení a propálil hostujícího brankáře. Zápas se zdál takřka rozhodnutý již po pár minutách, ale domácí se tlačili dál před bránu. Ve 21. minutě se prosadil Honza Kluz, po něm zkompletoval hattrick Tomáš Nezbeda. Vedení 5:0 přišlo málo Marku Wagenknechtovi, a tak ve 38. minutě přidal další branku, když dorážel rohový kop. Těsně před koncem poločasu ve 44. minutě se třígólový Tomáš Nezbeda rozhodl, že ještě stihne dorážku, a také ji stihl. Přidal svůj čtvrtý gól v zápase a pojistil vedení domácích na skvělých 7:0.

 

Čisté konto se nekoná

Druhý poločas se hrál v duchu rozhodnutého zápasu. Hosté již nijak výrazně netlačili, domácí také ne, avšak přesto dokázali za brankovou čáru dotlačit míč ještě třikrát. V 52. minutě se to povedlo Jakubu Lonerovi, který vyslal krásnou střelu pod břevno zpoza velkého vápna. Závěrečné dvě branky přidal Martin Kiec, a to v 71. a 86. minutě. Domácí brankář Dobřichovský ale čisté konto nevychytal. Hostům se povedlo snížit v 82. minutě, kdy se skvělou střelou trefil Jakub Kocourek. Bělohrad si tak došel třemi body a zaváháním České Skalice pro první místo, navíc úchvatnou výhrou 10:1.

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: "Jsem rád, že tým k utkání přistoupil zodpovědně a hned od samého začátku jsme diktovali tempo hry. V sedmé minutě to bylo 3:0 a bylo prakticky rozhodnuto. Zcela zasloužené tři body."

SK Sobotka
Z. Přikryl, trenér: "Dnes byl na hřišti pouze jeden tým a domácím gratulujeme k jasné výhře. Když jdete do zapasu se záměrem kvalitně bránit a v 7. minutě je to 3:0, tak je to špatné…a trochu humoru na závěr…Pokud nám chtěl Bělohrad poděkovat za to, že jsme minulý týden porazili Železnici, tak se mu to opravdu povedlo…"



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - T. Nezbeda [-] (46. M. Rychecký [-] ) , J. Hrnčíř [-] , J. Wagenknecht [-] , M. Wagenknecht [-] (69. P. Horáček [-] ) , J. Loner [-] (69. M. Truneček [-] ) , M. Kiec [-] , J. Kracík [-] , V. Marek [-] (46. D. Kulhánek [-] ) , J. Odvárko [-] (69. L. Nezbeda [-] ) , J. Kluz [-]

SK Sobotka
P. Chrpa [-] (73. J. Havlík [-] ) - L. Král [-] , S. Valdman [-] , T. Pavlíček [-] , Z. Přikryl [-] , R. Žďánský [-] , P. Halbych [-] , M. Klouček [-] , J. Kocourek [-] , T. Baster [-] , J. Vaníček [-]

ŽK: 65. T. Baster .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vlachynský Kamil - NOVOTNÝ David, KRIEGLER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Denis Koutník
Tip experta: výhra domácích

Důrazný a tvrdý Bělohrad jasně na domácím hřišti přehraje Sobotku a zvítězí.

Tip: výhra hostů