Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejlepší možný vstup do zápasu v podání Trutnova


Branky


5

Trutnov v neděli na svém hřišti přivítal svého souseda z tabulky, Miletín. Oba týmy dělí od sebe pouze jediný bod. 

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuta, první branka

Na góly jsme nemuseli dlouho čekat. Již v první minutě se do úniku sám na brankáře dostal Štěpán Landa a náramně přehodil brankáře. O pár minut později přišla další skvělá střela z dálky na hostujícího brankáře Richtera, ten ji vyrazil před sebe, míče se zmocnil Petr Holubec a pomocí otočky a následné střely vsítil druhou branku. Velmi hořký začátek zápasu pro Miletín potvrdil ve 22. minutě Patrik Doubic, který přesně mířenou střelou vymetl šibenici díky trestnému kopu. Kombinační hra domácích byla velmi přesná a rychlá, a proto stihli do odchodu do šaten přidat ještě dvě branky. Ve 40. minutě zpoza velkého vápna vypálil opět Petr Holubec a přidal svou druhou brankou v utkání. Pár vteřin před koncem půle došlo k přečíslení tři na dva ve prospěch domácích. Situace využil Štěpán Landa a zařídil nádherné vedení 5:0.

 

Poklidné dohrání

Druhý poločas je již jen dohrával v poklidném tempu. Výrazného ohrožení branky nedošlo ani na jedné straně, a tak stav zůstal neměnný. Trutnov tak bere plné tři body po dominantním vítězství a brankář Kamitz si připisuje vychytanou nulu.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Branka vstřelená po několika vteřinách nám dala křídla. Poté, co jsme brzy odskočili na rozdíl dvou branek, jsme odehráli velmi dobrý poločas a hrnuli na soupeře jeden útok za druhým. Poločasové skóre 5:0 bylo tak vzhledem k počtu příležitostí pouze odvarem naší převahy. Ve druhé půli se hra vyrovnala a její těžiště se přesunulo na půlící čáru. K vidění už nebyl příliš pohledný fotbal, protože s vědomím vysokého rozdílu obě mužstva zápas pouze dohrávala."

SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí mužstva: "Po velmi slabém výkonu v úvodu utkaní si odvážíme zaslouženou porážku a soupeři gratulujeme k vítězství a předvedené hře."



Sestavy


MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - J. Hrnčíř [-] , P. Makovský [-] (76. D. Hrnčíř [-] ) , O. Metlický [-] , P. Křížek [-] - T. Petr [-] (46. L. Rohrbacher [-] ) , P. Holubec [-] (63. M. Kamitz [-] ) , J. Herout [-] (46. V. Bekr [-] ) , V. Valášek [-] (46. M. Kruliš [-] ) - Š. Landa [-] , P. Doubic [-] -

SK Miletín
M. Richter [-] - F. Vondrouš [-] (59. J. Machačka [-] ) , O. Machačka [-] , Z. Minich [-] , J. Hátle [-] (72. M. Kučera [-] ) , D. Sás [-] , M. Bělina [-] , M. Bartoníček [-] , P. Jukl [-] , T. Lámr [-] , M. Sláma [-] (46. J. Tomášek [-] )

ŽK: 36. Z. Minich .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Jiříček Adam - SMOLA Vojtěch, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Denis Koutník
Tip experta: výhra domácích

Rychlý a skvěle sehraný tým Trutnova nedá Miletínu šanci. Očekávám dvě a více branek domácích.

Tip: výhra hostů