2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice v 90. minutě vytěžily tři body


Branky


5

Třebechovice doma změřily síly s Broumovem. Oběma týmům se v posledním zápasech zrovna moc nedařilo, a tak vidina zisku tří bodů poháněla oba mančafty vpřed.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ježek otevřel skóre

Zápas začal aktivně. Hrálo se na obě strany od brány k bráně. Mohli jsme být svědky mnoha brejků či dlouhých nákopů na hrotové útočníky.  Poté ve 37. minutě přišel krásný centr téměř od rohového praporku od Filipa Nentvicha, který našel kopačky neobsazeného Filipa Ježka. Po inkasované brance Broumovští ihned začali více hrozit i vepředu, ale ani jeden ze závarů do konce poločasu nevyužili. Domácí tak ke konci poločasu šli do vedení a za toho stavu se také odešlo do kabin.

Zlaté nastavení

Hosté nastoupili do druhé půle velmi akčně, hladoví po vyrovnání. To se jim povedlo hned tři minuty od hvizdu sudího. Celá situace vypadala velmi ofsajdově, nicméně jako ofsajd odpískána nebyla, a tak se Dominik Lehotský dostal sám na brankáře a této výhody využil. Hosté tak velmi rychle srovnali a dostali se do větší herní pohody. Domácí však mohli jít hned zpět do vedení. Šedina skvěle odcentroval a Dědeček z malého vápna jen těsně přestřelil hostující branku. Poté se hra odehrála převážně ve středu hřiště. Broumovští bránili remízu, která jim v jejich situaci vyhovovala více a soustředili se hlavně na bránění. Domácí se nebyli schopni prosadit přes poctivou defenzivní hru hostů. Jejich hra postrádala myšlenku a moment překvapení. Už se zdálo, že se bude muset rozhodovat penaltový rozstřel, jenže pak hlavní rozhodčí nastavil tři minuty, během kterých se rozjela akce domácích po levé straně. Daniel Horák si doběhl až k čáře vyslal přesnou přihrávku před brankáře a Zdeněk Sehnal stihl být u míče rychleji než hostující brankář Drahorád. Domácí tak po velmi náročném utkání vytěžili v posledních vteřinách kýžené tři body.

 

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "Dnes se hrálo vyrovnané utkání, se šťastným koncem pro nás. V první půli jsme se ujali vedení po centru Nentvicha a Ježkovu zakončení. Začátek druhé půle nás zastihl nepřipravené a soupeř vyrovnal. Když už jsme čekali na penalty, soupeř mohl v první minutě nastavení rozhodnout, ale náš gólman Cejnar byl proti. A tak v poslední nastavené minutě po centru Horáka rozhodl nestárnoucí Sehnal. Důležité vítězství. Díky hoši."

TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke, trenér: "Dnes jsme určitě nebyli horším týmem, bohužel jsme v nastaveném čase neproměnili příležitost na 2-1 a z poslední akce utkání nás za "naivitu" v bránění potrestal domácí střídající hráč. Velmi šťastné vítězství domácích ,pro nás trochu kruté."



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - F. Ježek [-] , D. Petřík [-] (73. D. Šedivý [-] ) , D. Horák [-] , M. Šedina [-] (62. J. Krejcar [-] ) , D. Dědeček [-] (73. K. Jánský [-] ) , M. Věříš [-] (84. Z. Sehnal [-] ) , M. Bíl [-] , J. Želízko [-] , F. Nentvich [-] (84. L. Kindl [-] ) , V. Kotal [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , V. Martinec [-] , J. Kotyza [-] (39. M. Gago [-] ) , P. Šustek [-] , D. Lehotský [-] , M. Štejnar [-] , O. Gago [-]

ŽK: 54. J. Želízko , 84. V. Kotal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kánská Blažena - FRYŠ Milan, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Denis Koutník
Tip experta: výhra domácích

Na největším hřišti soutěže věřím ve výhru domácích Třebechovic. Ať už v základní hrací době nebo na penalty.

Tip: výhra hostů