3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po skvělém úvodu Náchoda berou body Stěžery


Branky


61. J. Vácha , 71. J. Vácha , 89. P. Patoraj - 9. J. Gois
8

Další utkání se odehrálo na půdě Stěžer, které přijel prověřit Náchod. Hosté jsou sice na poslední pozici v tabulce, svými výkony ale ukazují, že mají na víc, a to chtěli ukázat i v tomto zápase.

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gois otevřel skóre

Zápas začal dle očekávání velmi akčně. Náchod, který umí překvapit, potvrdil své schopnosti hned v deváté minutě, kdy se prosadil Jakub Gois. Do velkého vápna přišel vysoký centr, který nezpracoval obránce a s pomocí brankáře se míč dostal za brankovou čáru. Po této brance se domácí dostávali více do hry, ale ke změně skóre nedošlo. První půle tak vypadala slibněji pro hostující celek.

 

 

Vácha otočil vývoj zápasu

Druhá polovina začala opět hrou na obou stranách. Zajímavé to bylo v 61. minutě, kdy po centru do vápna od pravého rohového praporku dorazil míč do sítě Jakub Vácha a vyrovnal utkání. O deset minut později přišel od stejného rohového praporku kop, tentokrát však opravdový rohový kop, který dopadl přímo na zpracování Jakuba Váchy, který přidal druhou branku v zápase a otočil zápas. Poslední branka utkání přišla v 89. minutě, kdy se po krásné individuální akci a střele prosadil Peter Patoraj a zvýšil na konečných 3:1. Stěžery tak otočily důležité utkání a získávají tři body.

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěžery
Radim Pavlík, trenér: "Vstup do zápasu a vlastně celý první poločas se nám nepovedl. Nehráli jsme to, co jsme si předsevzali a podle toho to na hřišti vypadalo. Po menší bouřce v kabině o poločase se naše hra malinko zvedla, ale hlavně jsme začali důsledně uplatňovat tlak ve vápně a očividná snaha s výsledkem něco udělat, nakonec vyústila ve tři body, které nám zajišťují jistou účast v 1.A. třídě i pro příští rok. To ovšem neznamená, že není co zlepšovat, tak aby jsme se fotbalem mohli víc bavit."

FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "Dnešní utkání jsme si prohráli sami. Naše hra nevypadala špatně, ale domácí nás v 2.poločase přetlačili ve stan. situacích a my svoje šance neproměnili."



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
M. Babák [-] - K. Vácha [-] (89. D. Macák [-] ) , J. Vácha [-] (78. Š. Sehnoutek [-] ) , J. Tuček [-] , D. Havlíček [-] , P. Halberštát [-] , T. Paulů [-] (66. P. Patoraj [-] ) , J. Vácha [-] , R. Štěpánek [-] , F. Hušek [-] , L. Brom [-]

FK Náchod B
F. Baláž [-] - A. Šesler [-] , T. Rotter [-] , F. Kuru [-] , J. Čejchan [-] , J. Gois [-] , D. Hanzl [-] (79. J. Kuneš [-] ) , M. Jahoda [-] , D. Král [-] , J. Fenz [-] , Š. Donát [-]

ŽK: 7. T. Paulů - 14. A. Šesler , 21. J. Fenz , 65. M. Jahoda , 83. J. Gois .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - LUKES Jan, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Martin Fišer
Tip experta: výhra domácích

Stěžery si na domácím hřišti poradí s Náchodem.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích