M. Bíl 7. (vl.)
J. Hátle 10.
M. Bělina 86.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice se dál trápí, body bere Miletín


Branky


7. M. Bíl (vl.) , 10. J. Hátle , 86. M. Bělina
8

Aktuálně šestý Miletín změřil doma síly s Třebechovicemi. Hostům se v posledních zápasech moc nedaří, a tak dnes chtěli Miletínu ukázat opak. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól otevřel skóre

Miletín do zápasu vstoupil nejaktivněji za celé jaro. Po 8 minutách svítilo skóre 2:0 kdy po chybě domácí obrany padl nešťastný vlastní gól Martina Bíla. Poté Jan Hátle podržel míč, uvolnil se otočkou a nekompromisně zakončil k tyči. Skvělý vstup domácích do zápasu znervóznil hostující celek. I přes tento nepříznivý vývoj utkání se Třebechovice snažily aktivitou a důrazem snížit stav, ale domácí obrana odolala. Domácí si chtěli první poločas pojistit další vstřelenou brankou, a to zejména střelami ze střední vzdálenosti. Tyto pokusy však změnu skóre nepřinesly a první půle skončila vedením Miletína.

 

Bělina rozhodl o prohře hostů

Druhý poločas byl vyrovnaný do doby vyloučeného domácího hráče. Tento incident přišel v 61. minutě a vyloučeným byl Štěpán Kulina. I díky této skutečnosti Třebechovice zabraly a posledních třicet minut se jim dařilo držet mičudu na svých kopačkách. Nicméně se jim stále nedařilo prosadit, a jak to už tak bývá, když se nemůže prosadit jeden, prosadí se druhý celek. A tak domácí v deseti hráčích na hřišti dali v 86. minutě potvrzující branku. Všs zásluhou Martina Bělina. Po výborném startu domácích se Třebechovicemi i přes mnoho střel nedokázaly vzpamatovat a gólově se prosadit. Tři body berou domácí a aktuálně jsou na šesté pozici, bodově shodně s pátými Kunčicemi.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Miletín
Antonín Kraus, vedoucí mužstva: "Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale průběh utkání byl vyrovnaný. Nám pomohl na začátku zápasu soupeř který si dal vlastní branku. Když jsme do poločasu přidali druhou vypadalo to na pohodu. V druhé půli však hosté přidali a když se k tomu přidalo nesmyslné vyloučení Kuliny museli jsme o body bojovat až do konce zápasu."

SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "Začátek utkání se nám nevydařil. Brzy jsme dostali dva góly, i když jsme se potom zlepšili a hráli vyrovnanou partii, tak ale nedáme gól ani z těch nejvyloženějších šanci a tak výsledek vypadá takto 3:0 pro domácí"



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - Z. Minich [-] , J. Hátle [-] (83. J. Machačka [-] ) , Š. Kulina [-] , L. Andrle [-] (65. M. Kučera [-] ) , D. Sás [-] , M. Bělina [-] , M. Bartoníček [-] , P. Jukl [-] , T. Lámr [-] , M. Sláma [-] (54. J. Hanzlík [-] )

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - F. Ježek [-] , D. Petřík [-] , D. Horák [-] , M. Šedina [-] (86. F. Nentvich [-] ) , Z. Sehnal [-] , M. Věříš [-] , M. Bíl [-] , J. Želízko [-] (57. L. Kindl [-] ) , J. Krejcar [-] , V. Kotal [-]

ŽK: 23. M. Bartoníček , 41. P. Jukl - 62. D. Horák . ČK: 61. Š. Kulina .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Zlatník Jakub - OPELT Aleš, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Martin Fišer
Tip experta: výhra domácích

Silný Miletín pohodlně porazí hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích