4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice dalším vítězstvím chce zamíchat postupovými kartami


Branky


40. J. Kypr , 76. A. Starý , 84. J. Míka , 87. A. Starý - 41. T. Česák
7

 Souboj třetího místa se čtvrtým proběl mezi domácí Železnicí a hostující Roudnicí. Ikdyž Roudnice ztrácí na třetí pozici celých 12 bodů, rozhodně šla do zápasu se snahou získat tři body.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Okamžité vyrovnání

Začátek zápasu přinesl hned první gólovou příležitost domácích, po Klouzově přiklepnutí pálil Barták ve skluzu, balón ale směřoval nad Gallovu branku. V 7. minutě poslal domácí brankář Puš do útoku Milera, ten ale pálil mimo. Hosté se poprvé dostali k zakončení ve 13. minutě, ale i Šulc ze 22 metrů mířil vedle. O minutu později skončila gólová příležitost Kunčic po spolupráci Tomáše Česáka s Janem Novákem rovněž mimo oblast tří tyčí. Ve 32. minutě šel na Puše sám Novák, po jeho blafáku byla před ním jen prázdná brána, nicméně vracející se Burgerts stačil odkopnout. O pár minut později zahrozil Klouza u postranní čáry, kde udržel balón ve hře, narazil Burgertovi a jeho přesný centr uklidil hlavou do branky Jan Kypr. Z vedení se ale domácí radovali pouhou minutu. Poté totiž po levém křídle utekl Česák a křížnou střelou nedal Pušovi šanci. Rázem bylo vyrovnáno. Nakonec ještě padla branka Milera ve 44.minutě, nicméně pro ofsajd nebyla sudími uznána. 

Starý přidal dvě branky

Po změně stran se šikovně ofsajdové pasti vyhnul Miler, postupoval sám na Galla, ale nezakončil přesně. V 62.minutě si nerozuměli Burgert s Klouzou, toho využil Česák, ale jeho střela z úhlu se do branky nevešla. V 69. minutě přišel klíčový okamžik zápasu, kdy si čiperný Česák došel do vápna pro faul a musel následovat penalta. Jenže Michal Puš si vystihl úmysl Nováka a pokutový kop zneškodnil. O tři minuty později byla tato neproměněná penalta potrestána domácími. Přímý volný kop rozehrál Míka a Adam Starý perfektní hlavičkou poslal Železnici do vedení. V 82. minutě po spolupráci Míky s Klouzou vychytal Míku hostující brankáře Gall. Jan Míka si ale vše vynahradil v 84. minutě, kdy se výborně uvolnil ve vápně a poslal míč nechytatelně do sítě. Tentýž muž byl i u posledního gólového momentu, kdy se v 87. minutě rozehrál přímý kop z levé strany, míč propadl až k Adamovi Starému, který jej šikovnou patičkou poslal za Gallova záda. Tečku za těžkým utkáním mohl napsat v poslední minutě Matoušek a následně i Klouza, Gall si ale poradil. Železnice tak v těžkém utkání uhrála tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Mezní okamžik zápasu-v 76.minutě chytil Puš penaltu. Ale popořádku-celý 1.poločas se nám hodně nedařilo,kromě větru a hostů jsme byli největším soupeřem sobě my sami. Po zákroku našeho brankáře najednou přišla i energie a druhým hrdinou zápasu se stal Adam Starý, který zužitkoval dva centry Míky, jenž si konečně také mohl zajásat při své ráně do horního rohu. Výhra je o to cennější, že nebyla nikterak jednoduchá, asi nám po té květnové hustotě trochu energie chybělo. Takže závěrem-týme, díky."

SK Bystřian Kunčice
Z. Šulc, sportovní ředitel: "Za stavu 1:1 jsme nedali v 76.min. penaltu a z následující akce domácích jsme inkasovali a to rozhodlo o vývoji zápasu ve prospěch domácího týmu. Domácím gratuluji k výhře. Nás čeká anglický týden a vzhledem k počtu zdravých hráčů to nebude vůbec jednoduché zvládnout."



Sestavy


TJ Sokol Železnice
M. Puš [-] - Š. Kracík [-] (46. A. Starý [-] ) , T. Odvárko [-] , R. Klouza [-] , D. Barták [-] (87. P. Saal [-] ) , M. Miler [-] (89. K. Stříbrný [-] ) , J. Kypr [-] (89. O. Matoušek [-] ) , J. Míka [-] , L. Haken [-] , F. Burgert [-] , J. Šťastný [-] (71. M. Beránek [-] )

SK Bystřian Kunčice
M. Gall [-] - M. Gazdík [-] (80. M. Nun [-] ) , D. Šolc [-] (86. V. Koudela [-] ) , P. Hantsch [-] (18. M. Slivka [-] ) , R. Feko [-] , J. Novák [-] , D. Novák [-] , T. Česák [-] , M. Šulc [-] , P. Koza [-] , J. Kváš [-]

ŽK: 54. D. Novák .
Počet diváků: 229. Rozhodčí: Nymsa Jakub - BUCHTA Petr, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Vojtěch Pospíšil
Tip experta: remíza

Nevyzpytatelné Kunčice favorita potrápí. Zápas půjde do penalt, ze kterých odnesou bod navíc domácí.

Tip: výhra domácích