Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery ze třígólového vedení vytěžily pouze dva body


Branky


8

Na stěžerskou půdu zavítala Sobotka, která také bojuje o udržení se v soutěži. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Perfektně načasované snížení

Plán Stěžer byl prostý a zněl následovně – dát brzy pár branek a následně uhrát ty tři body. Tento plán vycházel ze začátku velmi dobře. Během čtyřiceti minut se Stěžery prosadily hned třikrát, kdy skóroval nejprve Josef Formánek a po něm dvakrát Karel Vácha.  Během této gólové parády přišla i skvělá šance Sobotky v podobě penalty, tu ale vychytal brankář Smetiprach. Domácí již chtěli odcházet do šaten za pohodlného výsledku 3:0, Sobotka byla ale proti a během dvou minut snížila na 2:3 zásluhou Jakuba Nováka a Petra Čerycha.

 

Sobotka zdramatizovala celé utkání

Do druhé půle skočila Sobotka v podobném nasazení jako do poslední pětiminutovky předešlého poločasu. A tento přístup také přinesl kýžené ovoce, neboť v 51. minutě se prosadil Jakub Kocourek a srovnal tak utkání. Atmosféra v domácím týmu tak zhoustla. Pomyslnou deku ze stěžerských hráčů sundal v 74. minutě Samšeňák, jenž vrátil Stěžerám zpět vedení. Nakonec se ani vedení 4:3 nepodařilo udržet, neboť v 82. minutě hosté srovnali zásluhou Nováka. Rozhodovat tak musely penalty.

 

Vydřené dva body domácích

V penaltách první pět pokusů o soupeři nerozhodlo, ten šestý ale již ano. Stěžery proměnily a díky tomu si zajistily velmi vydřené dva body, což by asi nikdo po 40. minutách při vedení 3:0 neřekl. 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěžery
R. Pavlík, trenér: "Za "skoro" rozhodnutého stavu 3:0 jsme naprosto trestuhodně nechali soupeře vrátit se do hry a nakonec z toho byly penalty, kde jsme byli šťastnější. Ale ona to ani před tím nebyla žádná hitparáda, zejména v našich obranných řadách, kde jsme byli nedůrazní, zbrklí a nepřesní. O neproměněných šancích a špatném finální řešení před brankou Sobotky se ani zmiňovat nebudu. Chce to větší klid a jedeme dál."

SK Sobotka
Z. Přikryl, trenér: "V první poločase jsme neproměnili několik šancí…následně i penaltu a rázem to bylo 3:0 pro domácí…což ale neodpovídalo průběhu zápasu…naštěstí jsme se do poločasu dvěma rychlými góly vrátili do zápasu…v druhém poločasu padl na každé straně jeden gól a rozhodly penalty, kde jsme v páté sérii neproměnili matchball a nakonec bohužel prohráli."



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
P. Smetiprach [-] - J. Gabriel [-] , K. Vácha [-] , P. Halberštát [-] , J. Vácha [-] (63. T. Paulů [-] ) , J. Tuček [-] , D. Havlíček [-] , T. Tušic [-] , J. Samšeňák [-] , J. Formánek [-] , L. Brom [-]

SK Sobotka
T. Pavlíček [-] - M. Klouček [-] , J. Kocourek [-] , T. Klečal [-] , P. Čerych [-] , S. Valdman [-] , J. Novák [-] , T. Baster [-] , J. Vaníček [-] , L. Král [-] , R. Žďánský [-]

ŽK: 58. J. Tuček , 63. L. Brom , 72. J. Formánek - 63. S. Valdman , 79. T. Baster .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Beránek David - ŽEROVNICKÝ David, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Adam Macháček

Expert: Jan Bláha
Tip experta: remíza

Zde věřím v překvapení Sobotky, jako v posledním zápase a myslím, že uhrají minimálně bod.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů