1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice přehrála Broumov


Branky


65. D. Svoboda - 5. J. Míka , 73. J. Kypr
8

Velkou dálku musela dojet Železnice do Broumova. Tam se odehrál další zápas 26. kola.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Míka otevřel skóre

Do zápasu vstoupili domácí velmi aktivně a už ve 2. minutě nevyužili dobrou příležitost. V 5. minutě vybojoval roh Kypr, Míka centroval, ale obrana odvrátila pouze k Bartákovi, ten přistrčil zpět Míkovi a jeho křížná střela zapadla pod břevno Drahorádovy branky. Železnice tak již po pěti minutách vedla na broumovské půdě. O pět minut později se do gólové situace dostal Barták, trefil ale jen brankáře Drahoráda. Ve 21.minutě byl tlak Železnice opravdu výrazný, přinesl ale pouze čtyři rohy za sebou.

 

Vydřené vítězství

Po změně stran Broumov ještě přidal na obrátkách, ovládl střed hřiště a přehrával Železnici technicky i důrazem. Hostům trvalo se dostat z vlastní poloviny. Až v 59.minutě se opět ozval Jan Míka, tentokrát ale jeho pokus lapil připravený Drahorád. V 65.minutě přišla velká chyba na půlce, kdy Šťastný nechtěl míč jen ukopnout do autu, rozhodl se situaci vyřešit fotbalově, jeho pomalou přihrávku domů ale vystihl Svoboda a srovnal stav utkání. Domácí byli při chuti a vzápětí mohli výsledek otočit, brankář Puš si ale připsal skvělý zákrok. Rozhodla akce ze 73.minuty, ve které Klouza u pravé lajny vybojoval míč pro Šťastného, který poslal centr před branku, kde si ho našel Jan Kypr a jeho přízemní střelu stačil Drahorád vyrazit jen na tyč, od které se odrazil do sítě a vedení hostů bylo na světě. V závěru utkání hrál Broumov hodně otevřeně, a tak přišly ještě tři šance na straně Železnice. Nejprve v 83. minutě chytil Drahorád Kyprovu hlavičku, v 86.minutě narazil Miler Bartákovi, ten ale zakončil samostatný nájezd jen do nohou domácího gólmana. Dále se při přečíslení v poslední minutě k zakončení dostal překvapivě Kracík, místo střely ale volil pouze přihrávku, kterou domácí zblokovali. Po velmi těžkém utkání uhráli hosté tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke, trenér: "V posledních utkáních ,sice nehrajeme špatně, ale body nám utíkají. První poločas byli hosté lepší ,ve druhém poločase jsme srovnali a vzápětí mohli jít i do vedení , bohužel se tak nestalo . Přes porážku ,chválím mužstvo za nasazení ,věříme že se zase chytneme a nějaké body ještě získáme."

TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Jak pravili naši fanoušci, byl to nápor na oběhovou a nervovou soustavu. Za výkon musím pochválit domácí tým, hodně nás ve 2.půli trápil hlavně skvělým celoplošným napadáním. Co ale musím dodat, z našeho týmu čiší jakási vnitřní síla, i při poměrně napjatém vývoji dokáže tuto situaci zvládnout. Výhry z Broumova si velmi ceníme, byl to opravdu těžký duel. Takže pochvala a už zase přemýšlení - je před námi další "anglický" týden."



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - P. Bureš [-] (81. M. Gago [-] ) , J. Michálek [-] (81. J. Deňo [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , V. Martinec [-] , J. Kotyza [-] , P. Šustek [-] , F. Pancner [-] , M. Štejnar [-] (43. O. Gago [-] )

TJ Sokol Železnice
M. Puš [-] - F. Burgert [-] (90. P. Saal [-] ) , Š. Kracík [-] , T. Odvárko [-] - R. Klouza [-] , D. Barták [-] , J. Šťastný [-] (81. A. Starý [-] ) , J. Míka [-] , L. Haken [-] - J. Kypr [-] (86. O. Drahoňovský [-] ) , M. Miler [-]

ŽK: 30. F. Pancner , 47. P. Bureš , 63. E. Wilke , 75. V. Martinec - 75. Š. Kracík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LUKES Jan - SMOLA Vojtěch, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Jan Bláha
Tip experta: výhra hostů

Hosté ve výborné formě zvládnou zápas na hřišti Broumova.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích