Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

7 gólů v podání Kunčič


Branky


31. M. Včelák , 42. D. Novák , 52. P. Koza , 66. R. Feko , 70. M. Šulc , 73. T. Česák , 76. T. Česák - 26. D. Hrubý , 61. Š. Donát
7

Další utkání se odehrálo v Kunčicích. S nimi přijel změřit síly Náchod. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náchod se ujal vedení

Kunčicím poslední zápasy moc nevyšly, a tak byla velká snaha o vylepšení bilance v domácím zápase proti aktuálně poslednímu Náchodu. Náchod ale do zápasu vstoupil velmi akčně a hned se vrhal do pokutového území. Několik útočných akcí ale přerušil čárový rozhodčí, který signalizoval ofsajd. Kunčice nedokázaly udržet balón na svých kopačkách a díky tomu také ve 26. minutě otevřel skóre hostující Denis Hrubý po akci z levé strany. Tento gól byl pro Kunčice jako ledová sprcha po ránu. Nakoplo je to a do pěti minut stihly vyrovnat zásluhou Matyáše Včeláka. Kunčice nepolevily ani v dalších minutách, a ještě před poločasem stihly zápas obrátit zásluhou nejlepšího střelce soutěže Davida Nováka.  

 

Čtyři branky za deset minut rozhodly

Druhá půle začala opět hrou na obou stranách. Nicméně v 52. minutě přišla obrovská chyba a domácí Petr Koza neměl problém dát gól. Pár minut poté ale dokázali hosté snížit zásluhou rohového kopu. Autorem branky byl Štěpán Donát. Kunčice svým ofenzivním stylem hry dále útočily na branku soupeře. Finální pojistka přišla během deseti minut od 66. do 76. minuty. Během této doby padly celkem čtyři branky do sítě hostů. Ve jmenovaném pořadí se prosadili Roman Feko, Marek Šulc a Tomáš Češák, který skóroval dvakrát během tří minut. Stínem zápasu bylo zranění náchodského hráče v 85. minutě, kdy špatně došlápl a musel být odnesen na nosítkách. Po velmi zajímavém zápase, kdy zůstal výkon vyrovnaný avšak skóre nikoliv, berou tři body domácí Kunčice.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Z. Šulc, sportovní ředitel: "Vysoká výhra se nerodila lehce jak by se mohlo zdát. V první půli byli hosté pohyblivější a šli do vedení. My jsme zlepšili pohyb až po přestávce a postupně jsme nasázeli soupeři pět branek. Hosté u nás předvedli sympatický výkon a výše prohry je pro ně krutá a přejeme jim v dalších zápasech úspěch. My se musíme připravit na těžký zapas v Železnici."

FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "První poločas z naší strany slušný. Do 2.poločasu jsme vstoupili vlažně přesto jsme byli pořád ve hře. Pak stačilo 10 minut a vše je fuč .. Domácím jen lze poblahopřát."



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
V. Koudela [-] - D. Šolc [-] , M. Slivka [-] , R. Feko [-] (82. L. Pražienka [-] ) , D. Novák [-] , M. Včelák [-] (42. P. Hantsch [-] ) , T. Česák [-] , M. Šulc [-] , P. Koza [-] , J. Kváš [-] , M. Gazdík [-]

FK Náchod B
J. Kuneš [-] - A. Šesler [-] , T. Rotter [-] (62. J. Melichar [-] ) , M. Jahoda [-] , D. Hrubý [-] , J. Čejchan [-] , D. Král [-] (66. D. Hanzl [-] ) , J. Ansorge [-] , J. Fenz [-] , Š. Donát [-] , P. Novák [-]

ŽK: 78. M. Gazdík - 42. M. Jahoda , 80. D. Hanzl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MATĚJKA Jakub - PILNÝ Marek, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Macháček

Expert: Jan Bláha
Tip experta: výhra domácích

Kunčice si poradí s posledním týmem tabulky.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích