1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš oloupila Trutnov o body a bere další výhru


Branky


7

Třebeš na jaře oprášila formu a začíná úspěšně bojovat o udržení se v soutěži. Tento týden přijela otestovat formu do Trutnova.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dorážka Rychtára rozhodla utkání

Od počátku utkání byla vidět aktivita na obou stranách. Hosté se museli obejít bez zraněného kapitána Filipa Vlkanovy. I tak se ale hostům dařilo vytvářet si šance. Díky tomu jsme mohli vidět hned několik rohových kopů na obou stranách. V 17. minutě po levé straně utekl Tomáš Havrda a střelou z ostrého úhlu prostřelil brankáře Hofírka. Třebeš se tak po skvělém startu dostala do vedení. Na druhý gól se nemuselo dlouho čekat. Ve 23. minutě po levé straně před brankáře přihrával Lukáš Rederer a míč do branky dorazil Jiří Rychtár. Zajistil tak vedení Třebše již 2:0. Radost hostů snížil ve 37. minutě Ondřej Metlický, kterému letěl přímo na hlavu perfektní centr. Hlavou tak nedal brankáři žádnou šanci a zaslouženě snížil na 1:2.

 

Stav neměnný

V druhé půli dbala Třebeš především na svou obranu, což se ve finále vyplatilo. Trutnov i přes několik šancí nedokázal žádnou dotlačit za záda Tomáše Zaala a na domácím hřišti tak podlehl Třebši 1:2. Třebeš si tak zapsala další velmi důležitou a cennou výhru.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "V dnešním zápase jsme se neukázali v nejlepším světle, přesto jsme v první půli nebyli horším týmem, vytvořili jsme si řadu slibných šancí, ale na rozdíl od hostů jsme dokázali proměnit jen jednu z nich. Po změně stran na nás postupně začal být znát úbytek fyzických sil, což byla stránka, kde nás soupeř jasně předčil a která nám ve druhé půli neumožnila se zápasem cokoliv udělat. Kredit Třebši, protože předvedený výkon rozhodně neodpovídá jejich postavení v tabulce a vítězství je zasloužené."

TJ Sokol Třebeš B
Vladislav Krykorka, vedoucí mužstva: "Do Trutnova jsme jeli s vědomím, že nemáme s favorizovanými domácími co ztratit a že si chceme zkusit zahrát fotbal a naladit se tak do dalších zápasů o záchranu. No a každý případný bodový zisk by byl nad plán. Z kluků pod tímto vědomím spadla nervozita a na hře to bylo opravdu znát. Pod Farkyho taktovkou se kluci nebáli hrát, dokázali si vyhovět a výsledek i v podobě cenných bodů se dostavil."



Sestavy


MFK Trutnov B
M. Hofírek [-] - J. Hrnčíř [-] , J. Herout [-] (46. S. Houdek [-] ) , O. Metlický [-] , P. Křížek [-] - V. Marks [-] , M. Kalhous [-] (69. T. Petr [-] ) , V. Valášek [-] , M. Kamitz [-] - Š. Landa [-] , P. Doubic [-] -

TJ Sokol Třebeš B
T. Zaal [-] - M. Farkaš [-] , O. Kunc [-] , J. Rychtár [-] , J. Franta [-] (63. D. Hofman [-] ) , M. Palma [-] (82. M. Bartoš [-] ) , M. Franta [-] (46. M. Bena [-] ) , L. Rederer [-] (46. F. Ježek [-] ) , M. Eliáš [-] , T. Havrda [-] , V. Špitalský [-] (85. T. Téra [-] )

ŽK: 78. O. Metlický , 80. M. Kamitz - 34. L. Rederer , 68. F. Ježek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JEŽEK Jakub - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Jaroslav Kolář
Tip experta: výhra domácích

Domácí si poradí s třebešskou rezervou.