0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva sestřelila Třebechovice


Branky


23. M. Kosař (p.) , 46. L. Jurnečka , 83. D. Vrbata
7

Domácí Třebechovice přivítaly hradeckou Lokomotivu, které se poslední zápasy daří bojovat o udržení v soutěži. Dnes byl tedy cíl hostů jasný, připsat další body na cestě za udržením. Zato domácí tým se v posledních zápasech zatím celkem trápí, na jaře se Třebechovicím podařilo zvítězit pouze ve dvou utkáních. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta zajistila vedení

Začátek utkání se nesl v duchu nakopávaných míčů z obou stran, kdy byla vidět spíše nervozita a důležitost utkání pro hosty. Obě strany nakopávaly míče sem a tam a snažily se získat převahu. Ve 20. minutě přišlo ošklivé zranění pravého kolena Radka Bíla, který musel hřiště opustit na nosítkách. Nahradit ho musel Dominik Petřík. Ve 23. minutě se dostal sám na brankáře jeden z útočníků Lokomotivy, domácí brankář Cejnar ho však svým zákrokem poslal k zemi a nařízen tak byl pokutový kop. Martin Kosař poslal míč na Panenku doprostřed branky a zajistil vedení 1:0. Tento stav vydržel až do konce poločasu. 

 

Obrana hostů nedala domácím příležitosti

Do druhého poločasu vstoupila Lokomotiva se sebevědomím a odhodláním pokračovat v úspěšné hře. Jejich snaha byla odměněna dalším gólem v 46. minutě. Prosadil se kanonýr Lukáš Jurnečka. Po tomto gólu z hostů opadla značná nervozita. Hosté hráli spíše na zabezpečenou obranu a v ofenzívě dávali více prostoru soupeři. Domácí tým se tedy snažil o snížení náskoku, ale nedokázal si vytvořit výraznější příležitosti. Nakonec jsme uzavřeli skóre dalším gólem v 83. minutě, zásluhou Dana Vrbaty. Nesmírně důležitý zápas pro hosty tak skončil úspěšně a do Hradce se odvezly tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "Domácí zápas se nám nevydařil. Vyrovnaná první půle, dostali jsme gól z penalty. Začátek druhé 46 min. 2:0. Poté snaha o zkorigování výsledku, ale žádný centr nebo střela svůj cíl nenašly. A tak z brejku přišel gól na 3:0. Stínem utkání bylo zranění Radka Bíla - pravé koleno."

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: "Začátek utkání se nesl v duchu nakopávaných míčů z obou stran, kdy byla vidět spíše nervozita a důležitost utkání hlavně pro nás. Poté jsme se uklidnili na balónu, vstřelili z pokutového kopu první gól a byli lepším mužstvem. Do druhého poločasu jsme vstoupili hned gólem ve 46'minutě a další příležitosti neproměnili. Ze zabezpečené obrany jsme si výsledek již hlídali a nechali hrát domácí, kteří si ale výraznější příležitost nevytvořili a my uzavřeli skóre dalším gólem."



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Dědeček [-] , F. Ježek [-] , M. Věříš [-] , D. Horák [-] , M. Bíl [-] , J. Želízko [-] , J. Krejcar [-] (82. K. Jánský [-] ) , D. Šedivý [-] , R. Bíl [-] (20. D. Petřík [-] ) , V. Kotal [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové
K. Nohejl [-] - F. Korenčík [-] , O. Netolický [-] , D. Smrček [-] , M. Šmied [-] , C. Gemuh [-] - M. Kosař [-] , M. Zbořil [-] , A. Bláha [-] (92. O. Matoušek [-] ) , P. Vávro [-] - L. Jurnečka [-] (72. D. Vrbata [-] ) -

Počet diváků: 160. Rozhodčí: Nývlt Roman - SMOLA Vojtěch, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Jaroslav Kolář
Tip experta: výhra domácích

Třebechovice získají doma minimálně bod.