Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec míří tabulkou vzhůru


Branky


9

V tomto hradeckém derby se domácí Lokomotiva utkala s Novým Hradcem. Lokomotiva bojuje o udržení se v lize, Novohradečtí se zase snaží nahánět týmy v čele tabulky.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydarený otevřel skóre

První půle začala hrou od jedné bráně ke druhé. Lokomotiva měla hned na úvod přímý volný kop po faulu na jednoho z domácích, kop však ve vápně nenašel svého adresáta. Zato na druhé straně se v 19. minutě prosadil střelou levačkou z levé strany velkého vápna Jiří Vydarený a Lokomotiva mohla litovat svých neproměněných šancí o to více. Zbytek poločasu nepřinesl změnu skóre, nicméně snaha byla vidět oboustranně. 

 

Gól skoro od rohového praporku

Druhý poločas začal obdobně. Dlouhou dobu nebylo možné vidět žádný míč, který by propadl za brankovou čáru. Během 70. minuty se to ale prolomilo, a to ze strany hostů. Po průniku až do vápna a přihrávce jednoho z útočníků dostal míč Filip Mrštík, který napálil míč o břevno do brány. Hned o asi dvě minuty později přišel únik samotného útočníka hostů na brankáře. Brankář Nohejl však míč vyrazil a odehrával se tak roh. Rohový kop přesně našel adresáta, úplně nechráněného Jana Karla, který hlavou dorazil míč do sítě. Domácí ale dokázali ani ne do minuty odpovědět, kdy se skoro od rohového praporku trefil nákopem o tyč Lukáš Jurnečka. Byl to ale už jen gól útěchy, protože Nový Hradec stvrdil své vítězství dalším gólem, opět Filip Mrštík, který se trefil střelou v shluku hráčů ve vápně. Nový Hradec si tak zaslouženě odvezl tři body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář klubu: "Dnes jsme darovali hostům tři body naším laxním přístupem ke hře. Musíme se vzpamatovat a hru zlepšit, takhle se nehraje o záchranu v soutěži."

FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "Po nejhorším jarním výkonu jsme paradoxně zaznamenali nejvyšší vítězství. V zápase nám vázla výstavba hry a ve finální fázi docházelo k velkému množství zbytečných ztrát. Na druhou stranu v defenzivní činnosti jsme soupeře téměř k ničemu nepustili. Dalším pozitivem je střelecká šňůra Karla, dva góly Mrštíka, které mu snad pomohou najít fotbalovou pohodu a výkon hráče utkání Vydareného."



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
K. Nohejl [-] - F. Korenčík [-] , O. Netolický [-] , J. Havlíček [-] - M. Zbořil [-] , A. Bláha [-] , M. Šmied [-] (75. C. Gemuh [-] ) , P. Vávro [-] , D. Smrček [-] - L. Jurnečka [-] (84. D. Vrbata [-] ) , O. Moravec [-] (80. D. Bouška [-] )

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - J. Kolínek [-] , D. Hozák [-] (56. F. Mrštík [-] ) , T. Matějka [-] , J. Karel [-] , P. Novák [-] , J. Vydarený [-] , A. Karmin [-] (73. F. Linder [-] ) , B. Andrýs [-] (79. L. Kruml [-] ) , J. Ležík [-] , J. Bičiště [-]

ŽK: 73. L. Jurnečka , 86. P. Vávro - 23. B. Andrýs , 45. J. Ležík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACH Ondřej - TŘEŠŇÁK Vojtěch, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Jan Herout
Tip experta: výhra hostů

Hradecké derby ovládne lépe hrající hostující celek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů