0:3
(0:0)
49. L. Knap (vl.)
59. S. Hanel
69. S. Hanel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního a posledního místa.


Branky


49. L. Knap (vl.) , 59. S. Hanel , 69. S. Hanel (p.)
6

Fotbalisté Náchoda, kteří stále sídlí na poslední příčce tabulky prahnou po každém bodu. Čekal je souboj doma s Českou Skalicí. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nebyla moc pastva pro oči

Utkání ve znamení opačných pólů. Postavení v tabulce však neodpovídalo hře a hostům se hra dopředu moc nedařila. Domácí neustále urputně bránili. Na obou stranách jsme mohli vidět neúspěšné kombinace a fotbal, který si asi za rámeček ani jeden z týmů nedá. Ani jeden z celků nedokázal v situacích míč dotlačit dál než k brankáři. První poločas tak nepřinesl žádné významné ohrožení branky a pochopitelně ani žádný gól. 

Rána jako z děla z třiceti metrů

Druhá půle začala v úplně jiném duchu. Zejména na Skalici byla viditelná zvýšená aktivita. V 50. minutě unikl po pravé straně Ondřej Resler a jeho dobrý centr na Vojtěcha Výborného si do vlastní branky srazil obránce domácích. Skalice se tak po urputných 50 minutách dostala do vedení. V 54. minutě po zranění domácího kapitána Pavla Sedláčka musel jeho místo zaujmout Patrik Rompotl. Poté se odehrávala 54. minuta, na ose hřiště si míč připravil na levačku Stanislav Hanel a přesnou a tvrdou střelou ze třiceti metrů do šibenice nedal brankáři domácích žádnou šanci. O deset minut později obdržel skvělou přihrávku za obranu domácích Kristian Čáp, v pokutovém území byl však sražen obráncem a kopala se penalta. Po neúspěchu v Kunčicích se místo Diviše ujal penalty již jednogólový Stanislav Hanel a s přehledem poslal brankáře na opačnou stranu. Skalice se tak dostala do pohodlného vedení. Dokonce brankář hostů Jan Šťastný vychytal již pátou jarní nulu. Domácí se i přes nepříznivý stav snažili vyvíjet tlak, k většímu ohrožení však nedošlo. Náchod se tak bodově dál trápí, naopak Česká Skalice opět poskočila na první pozici v tabulce.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "V dnešním derby utkání rozhodla vlastní branka, krásná střela Standy Hanela a penalta nepenalta, My jsme byli slušní po pokutové území. Hostujícího bran káře jsme nakonec moc nezaměstnali, přesto ,že tam létalo dost míčů, bohužel bez doplnění hráčů ve správném postavení. Jdeme dál!!"

TJ Jiskra Česká Skalice
Petr Liška, trenér: "Dnešní výhra se vůbec nerodila lehce. První půle z naší strany byla velmi špatná. Po poločasové domluvě se aktivita a přístup hráčů zlepšil a zápas se podařilo rozhodnout jednou vlastní brankou domácích a dvěma našimi vstřelenými brankami."



Sestavy


FK Náchod B
J. Kuneš [-] - A. Šesler [-] , F. Zámečník [-] , P. Novák [-] , L. Knap [-] (54. L. Světlík [-] ) , D. Hrubý [-] , F. Gois [-] (46. J. Ansorge [-] ) , J. Gois [-] , Š. Donát [-] , J. Melichar [-] , D. Král [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (81. M. Tipelt [-] ) , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , O. Resler [-] (65. K. Čáp [-] ) , M. Diviš [-] , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] (81. L. Provazník [-] ) , P. Sedláček [-] (54. P. Rompotl [-] ) , V. Výborný [-]

ŽK: 29. L. Knap , 34. F. Gois , 38. J. Melichar , 39. J. Gois - 61. R. Pípek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hlaváč Martin - FILIP Miroslav, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip experta: výhra hostů

Skalice výhrou v Náchodě potvrdí své postavení v tabulce.

Tip: výhra hostů