2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel přál Třebechovicím


Branky


6

Třebechovičtí fotbalisté a příznivci doma přivítali Nové Město nad Metují. Diváci se mohli těšit na vcelku vyrovnané utkání dvou celků.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

První poločas začal optickou převahou Nového Města, které více drželo míč, ale žádnou větší šanci si nevytvořilo. Byla zřejmá třebechovická snaha kombinovat odzadu a hrozit z brejků, žádný centr však první půlhodinu nenašel svého adresáta a střely neměly dostatečnou kvalitu. Až ve 33. minutě  Věříš přesnou kolmicí vysunul Dědečka, který běžel sám na brankáře Hůlka, kterého obešel a poslal míč do sítě. Domácí se tak po půl hodině hry dostali do vytouženého vedení. Zbytek první půle se odehrál bez větších šancí na obou stranách. 

 

Cejnar vychytal potencionální obrat hostů

Druhý poločas měli prvních patnáct minut více ze hry domácí, žádný z nadějných útoků ovšem nedotáhli do gólového konce. Poslední patnáctiminutovka patřila hostům, kteří využili pasivity domácích a křižnou střelou z hranice vápna se prosadil Ťokan a srovnal tak na 1:1.Za dvě minuty mohlo být pro domácí ještě hůře, ale hosté nevyužili penaltu po faulu brankáře Cejnara na Dominika Flígra, když branku přestřelil Jelen. Po chvíli měl ještě šanci z trestného kopu opět Ťokan, na Cejnara si tentokrát už nepřišel. Závěr utkání patřil domácím, kteří chtěli zapas překlopit na svou stranu. Sérii rohových kopů ale hosté s klidem odvrátili, a tak utkání skončilo remízou. V následném penaltovém rozstřelu domácí gólman podržel svůj tým, když chytil dva pokusy hostů a dva body nakonec brali domácí.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "V tomto utkání jsme první poločas nezačali dobře. Soupeř lépe kombinoval a měl více že hry. Nám se nedařily přihrávky. Šancí na obou stranách moc nebylo, ale jednu jsme proměnili a šli do poločasového vedení 1:0. Druhá půle začala našima dvěma šancemi, pak převzali iniciativu hosté a podařilo se jim vyrovnat. Vzápětí mohli jít do vedení, ale nařízenou penaltu přestřelili. Výsledek 1:1 byl konečný. Penalty 4:3 pro nás."

MFK Nové Město nad Metují
Ivo Janeček, trenér: "Další z řady zápasů, které jsme nezvládli. Z úvodního tlaku jsme nedokázali vytěžit branku a naopak inkasovali. Do druhého poločasu jsme nevstoupili nejlépe, nicméně domácí toho nevyužili. Zvýšeným úsilím ke konci zápasu se nám podařilo alespoň vyrovnat."



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Dědeček [-] , K. Jánský [-] (82. D. Petřík [-] ) , F. Ježek [-] , M. Věříš [-] , M. Bíl [-] , J. Želízko [-] , J. Krejcar [-] (85. Z. Sehnal [-] ) , D. Horák [-] , R. Bíl [-] , V. Kotal [-]

MFK Nové Město nad Metují
M. Hůlek [-] - D. Flígr [-] (82. D. Franc [-] ) , D. Hůlek [-] , V. Ťokan [-] , I. Lelek [-] , A. Lelek [-] , D. Zítko [-] (52. M. Novotný [-] ) , V. Jelen [-] , P. Zákravský [-] , J. Hable [-] , Z. Lanta [-]

ŽK: 65. D. Dědeček , 83. V. Cejnar , 88. M. Věříš - 89. D. Franc .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Zeman Josef - VALENTA Jan, ŠAFRANKO David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip experta: remíza

Jediné utkání tohoto kola, které podle mě skončí po 90.minutách remízou.

Tip: výhra domácích