5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 12:15

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice stále doma neporažené


Branky


22. M. Včelák , 58. D. Novák , 64. T. Česák , 70. D. Novák (p.) , 85. J. Novák
6

Kunčice doma přivítaly mančaft z Broumova. Hosté stáli proti obrovsky silnému týmu, protože Kunčice je tým, který zatím na jaře na domácím hřišti nenašel přemožitele, a to se o to pokoušela i Česká Skalice.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krkolomný začátek

Broumov od začátku do zápasu vstoupil s jasnou taktikou, bránit a bránit proti silné ofenzívě Kunčic. Do útoku naopak posílat dlouhé balóny a doufat v únik hrotového útočníka. Kunčice tak čelily poměrně silné obraně. I tak se jim ale povedlo skórovat po 22 minutách hry. Včelák vystřelil zpoza brány k tyči a otevřel skóre zápasu. I přes další šance Kunčicím moc neseděla koncovka, a tak byli hráči domácích velmi rádi za vedení 1:0.

 

Dominance Kunčic

Druhá půle střelecky ožila pro domácí mužstvo. Asi 13 minut po změně stran se prosadil kanonýr David Novák, který zpracoval přihrávku Zákravského z půlky hřiště a střelou z velkého vápna k levé tyči podél gólmana zvýšil vedení. Pár minut na Nováka navázal Tomáš Česák, který dostal centr právě od Davida Nováka a s přehledem zakončil. Hosté se snažili odvrátit další góly, nicméně za pár minut přišel pokutový kop pro domácí a ten přidal další tržnou ránu do sítě Broumova. Penaltu proměnil již dvougólový David Novák. Ke konci zápasu ještě přidal gól další z Nováků, tentokrát Jan Novák, který zhruba z poloviny broumovského území prostřelil brankáře, protože brankář vyběhl za velké vápno, ale Novák se míče zhostil dřív. Domácím to v první půli moc nepálilo, to se ale v druhé polovině změnilo a Broumov svou stejnou obranou taktikou nestíhal odpovědět na výkon domácího celku. Kunčice si tak zaslouženě zapsaly další domácí výhru.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Z. Šulc, sportovní ředitel: "Naše jednoznačné vítězství se zrodilo v druhém poločase, když soupeř po třetím gólu rezignoval a jen čekal na konec zápasu."

TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke, trenér: "První poločas nebyl špatný, druhý už patřil domácím. Mrzí mě přístup některých hráčů... hledají se výmluvy různého charakteru. Vidím v tom spíš pohodlnost, bohužel. V domácím prostředí to nějak sice ještě zvládneme, ale to může být za chvíli málo."



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
M. Gall [-] - T. Zákravský [-] , D. Šolc [-] , R. Feko [-] (46. J. Novák [-] ) , D. Novák [-] , M. Včelák [-] , T. Česák [-] (73. M. Slivka [-] ) , M. Šulc [-] , P. Koza [-] , J. Kváš [-] (74. J. Charvát [-] ) , P. Hantsch [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , D. Lehotský [-] , D. Svoboda [-] , J. Holub [-] , M. Linhart [-] (65. L. Hrubý [-] ) , J. Kotyza [-] , P. Šustek [-] , F. Pancner [-] , M. Štejnar [-] (56. J. Deňo [-] ) , O. Gago [-]

ŽK: 54. M. Linhart .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Nývlt Roman - DOROTÍK Petr, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácího celku, jelikož předchozí výhra proti lídrovi ze Skalice jistě dodala hráčům sebevědomí.

Tip: výhra domácích