Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gabriel hattrickem oloupil Broumov o body


8

Stěžery poprvé hrály na domácím hřišti. Soupeř přijel z daleka, až z Broumova. Oba týmy se nacházejí vedle sebe v tabulce, takže vyrovnaný zápas byl v očekávání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Zápas byl dle očekávání velmi vyrovnaný. To ukazoval i první poločas. Do vedení však šli ale hosté, kteří se prosadili již v 16. minutě zásluhou Davida Svobody. Domácí se po snažili odpovědět a jejich snažení vyšlo v gól v 31. minutě. Vyrovnávací branku zařídil Jan Halberštát. Zbytek poločasu se dohrál za tohoto vyrovnaného stavu.

Hattrick v druhé půli

Domácí do druhé půle přišli s jinou taktikou. Ta očividně na Broumov zafungovala, protože v 57. minutě přišel centr od Tušice a ten dokázal proměnit hlavou Jiří Gabriel. Situace byla sporná podle hlavního sudího. Postranní rozhodčí ho však ujistil, že se o ofsajd nejednalo a domácí se tak ujali vedení. Gabriel nenechal na další gól dlouho čekat a po pár minut později zužitkoval předložený míč od Halberštáta a skluzem uklidil míč mezi tři tyče. Broumov chtěl okamžitě snižovat. Celá taktika se tak zaměřila na ofenzívu. To vedlo ke zdárnému konci, protože v 83. minutě přišel snižující gól na 3:2 od Dominika Lehotského. V závěru zápasu špatně rozehrál brankář hostů Drahorád a Gabriel využil této situace a poslal míč do prázdné brány. Zajistil si tak hattrick a svými góly oloupil Broumov o všechny body.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěžery
M. Tuček, sekretář: "Důležitá výhra se soupeřem, který stál v tabulce o 3 body před námi. Na těžkém ale přijatelném terénu rozhodla znovunalezená střelecká potence Jirky Gabriela. Soupeř byl do přestávky lepším týmem. Po vyrovnávací brance se hra vyrovnala. Střelecké štěstí tentokrát stálo při nás."

TJ Slovan Broumov
Ondřej Zinke, trenér: "Po prvním poločase jsme drželi nerozhodný výsledek, sporné rozhodnutí rozhodčích, poté způsobilo že se domácí dostali do vedení. Na nás byla sice vidět snaha ,ale svými chybami jsme domácím darovali vítězství."



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
P. Smetiprach [-] - L. Brom [-] , J. Formánek [-] , J. Gabriel [-] , K. Vácha [-] , T. Tušic [-] , J. Vácha [-] , R. Štěpánek [-] (26. D. Havlíček [-] ) , T. Paulů [-] (76. P. Patoraj [-] ) , J. Tuček [-] , P. Halberštát [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , D. Lehotský [-] , D. Svoboda [-] , J. Holub [-] (65. M. Linhart [-] ) , E. Wilke [-] , V. Martinec [-] , P. Šustek [-] , F. Pancner [-] , M. Štejnar [-] , O. Gago [-] (46. L. Hrubý [-] )

ŽK: 4. J. Holub , 57. D. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KURIC Jan - LUKES Jan, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Marek Kout
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy ze středu tabulky, šťastnější budou podle mě hosté.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích