I. Lelek 87.
2:1p.
(0:1)
19. J. Karel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec na penalty podlehl Novému Městu


Branky


87. I. Lelek - 19. J. Karel
8

Umělá tráva v Novém Městě přivítala hradecký klub FC Nový Hradec. Nové Město vzhledem k svému postavení v tabulce chtělo za každou cenu ukořistit tři body. Po šťastném vyrovnání zápas a následných penaltách se jim podařilo získat body dva. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oblouková hlavička

Zápas začal aktivně. Novému Městu se herně celkem dařilo. V tom ale přišel krásný centr Jiřího Bičiště z levé strany a hlavou se prosadil Jan Karel. Míč trefil tak, že letěl do výšky než do dálky a velkým obloukem spadl za brankáře. Přes veškerou herní snahu Nového města se prosadili hosté. Domácí byli tímto gólem značně otřeseni a nepodařilo se jim do konce poločasu vrátit do zápasu. Hosté si drželi míč na svých kopačkách. 

 

Šťastné vyrovnání domácích

Do druhého poločasu vstoupili domácí ve značně lepším tempu. Vytvářeli si šance a tlačili na vyrovnání. Nový Hradec si také vytvořil nebezpečné situace, pojistit vedení se mu ale nepodařilo. Naopak domácím se pár minut před koncem zápasu povedlo srovnat zásluhou Iva Lelka. Ten po odraženém míči napálil míč o tyč do branky. Po 90. minutách tak museli rozhodoval penalty. 

 

Tým, který prohrával byl nakonec šťastnější

Penalty dopadly velmi těšně, a to 8:7 pro domácí. Nové Město tak uhrálo dva body, ač do 86. minuty očekával jasné tři body Nový Hradec.

 


Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Jaroslav Macháček, sekretář: "Na dobře hrající družstvo hostů ,které se v zápase ujalo vedení se nám nedařilo něco vymyslet. Oživením naši hry byli střídající hráči a z několika vytvořených šancí jednu proměnil Ivo Lelek. V penaltové lotérii podržel družstvo brankář L.Holý. Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích."

FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "Prvních patnáct minut nám trvalo, než jsme se srovnali s umělým povrchem a důrazem domácích. Poté přišel úvodní gól, který přinesl klid na naše kopačky. Do 80 minuty jsme měli utkání pod kontrolou. Bohužel nepřicházela druhá branka, která by nejspíše duel definitivně zlomila. V závěrečných 10 minutách nás domácí zavřeli před naše pokutové území a zaslouženě srovnali na konečných 1:1"



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - I. Lelek [-] , D. Zítko [-] , Š. Šafránek [-] (80. E. Berger [-] ) , D. Flígr [-] (72. M. Novotný [-] ) , D. Hůlek [-] (72. J. Novák [-] ) , V. Ťokan [-] , A. Lelek [-] , P. Srubjan [-] (80. D. Franc [-] ) , V. Jelen [-] , J. Hable [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - D. Hozák [-] , T. Matějka [-] , J. Karel [-] , P. Novák [-] (75. F. Mrštík [-] ) , M. Šmíd [-] , J. Vydarený [-] , F. Linder [-] (89. B. Andrýs [-] ) , J. Kolínek [-] , J. Ležík [-] , J. Bičiště [-]

ŽK: 70. J. Hable , 81. I. Lelek - 40. P. Novák , 64. J. Bičiště , 67. J. Sedláček , 81. J. Kolínek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - TUREK Jiří, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Marek Kout
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že Nový Hradec využije šance na tři body a vylepšení pozice v tabulce.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza