3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod v boji o záchranu porazil Lokomotivu


Branky


8

Tento zápas nám přinesl střet dvou týmů ze spodních řad tabulky, a to hradecké Lokomotivy a Náchoda B. Tři body si připsal Náchod a je tak o krok blíž k vzestupu na 15. pozici. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly na úvod

Lokomotiva nezačala příliš přesvědčivým výkonem a už prvních sedmnácti minutách inkasovala dvě branky. Ve 14. minutě se ve vápně otočil Lukáš Světlík a jeho střelu ještě sice stihl tečovat brankář Lokomotivy, za brankovou čáru však stejně spadla. V 17. minutě přiletěl do pokutového území perfektní centr a hlavou mezi tři tyče zakončil Jakub Gois. Zbytek poločasu se odehrál víceméně na polovině hostů, ale i přesto si Lokomotiva vytvořila pár brankových příležitostí. Mezi ně patřil i pokutový kop, proměněn však nebyl, a tak poločas skončil za neměnného stavu 2:0.

 

Stvrzení výhry třetí brankou

Druhý poločas začal obdobně. U domácích byla vidět větší bojovnost a chuť dotáhnout zápas do vítězného konce. To stvrdil v 74. minutě Kuba Čejchan , kdy jeden z hostujících obránců špatně rozehrál zpět brankáři a míče se zhostil Čejchan, který prostřelil brankáře Němce. Náchod si tak zaslouženě připsal tři body. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Jaroslav Panenka, trenér: "Dnešní utkání jsme zvládli velmi dobře. Vytvářeli jsme si šance a dnes jsme několik proměnili. Chválím za slušný herní projev a pracovitost směrem nahoru i dolů .Takže všem krásné Velikonoce."

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka, sekretář: "Začali jsme velice vlažně a brzy prohrávali 2 : 0. Vytvořili si brankové příležitosti, ale nevyužili ani nařízený pokutový kop. Domácí nás předčili v bojovnosti a větší vůli po vítězství."



Sestavy


FK Náchod B
J. Hladík [-] - J. Vančák [-] , L. Světlík [-] (46. D. Hanzl [-] ) , P. Novák [-] , A. Šesler [-] , J. Gois [-] (46. D. Hrubý [-] ) , F. Gois [-] (73. J. Melichar [-] ) , J. Čejchan [-] , D. Poláček [-] , M. Jahoda [-] (83. J. Balcar [-] ) , D. Král [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové
J. Němec [-] - C. Gemuh [-] , P. Konrád [-] , F. Korenčík [-] , O. Netolický [-] - M. Zbořil [-] , M. Šmied [-] (63. O. Moravec [-] ) , P. Vávro [-] , D. Smrček [-] - A. Bláha [-] (80. K. Nohejl [-] ) , L. Jurnečka [-] (76. D. Vrbata [-] )

ŽK: 38. A. Šesler - 56. M. Zbořil .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kudláček Milan - HORSKÝ Leonard, HANUŠ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Adam Macháček

Expert: Miroslav Richter
Tip experta: výhra hostů

Lokomotiva v Náchodě vyhraje těsným výsledkem a přiblíží se k záchraně v soutěži.

Tip: výhra hostů