1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery na penalty zdolaly Třebechovice


Branky


7

Třebechovická půda přivítala soupeře ze Stěžer. Oba celky kvůli svému umístění v tabulce potřebovaly tři body. Ze třech bodů se nakonec neradoval nikdo. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Promarněné šance

Zapas začal šancí Stěžer, kdy do nekoncentrované obrany zleva centroval Tušic a Gabriel povedeným volejem přestřelil asi o metr. Jinak se celá první půle nesla ve stejném scénáři, kdy Stěžery v hlubokém bloku čekaly na soupeře a po zisku míče se snažily o rychlé brejky. Převaha i držení míče byly na straně Třebechovic, které si nepomohly ani mnoha standardními situacemi. I když do vápna Stěžer létal jeden centr za druhým, domácí nebyli schopni žádný závěr proměnit v branku. Poločas tedy skončil bez branek.

 

Snaha urvat první gól

Do druhé půle lépe vstoupili Stěžerští, kteří využili ojedinělý útok. Pár minut od začátku poločasu po nedůrazu domácí obrany se míč dostal k Tučkovi a ten levačkou prostřelil domácího gólmana. Poté se opakoval stejný průběh zápasu, kdy domácí dobývali hostující obranu, ale bez úspěchu. Až v polovině druhého poločasu se jim povedlo skórovat, když po přetaženém centru z levé strany Jan Želízko vrátil už téměř z brankové čáry pod sebe a nekrytý Dominik Dědeček doklepl míč do prázdné branky. Poté vypadalo, že domácí v závěrečném tlaku otočí zapas na svoji stranu, opět ale nebyli schopní využít trvalý tlak a vytvořit si vyloženou šanci. Do konce zápasu hostující obrana úspěšně odvrátila i velké množství standardních situací domácích, a tak zapas skončil remízou. 

 

Brankář podržel

V penaltovém rozstřelu byl klíčem k výhře hostující brankář, který chytil dvě penalty domácích a Stěžery tak v těžkém zápase na třebechovické půdě vybojovaly dva body. 

 


Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl, vedoucí mužstva: "První domácí utkání na jaře se nám příliš nevyvedlo. I když jsme měli územní převahu, tak se nám nepodařilo obranu hostí až na jednu výjimku překonat. Nakonec se zrodila remíza 1:1. V penaltovém rozstřelu zvítězili hosté 4:2."

TJ Sokol Stěžery
Radim Pavlík, trenér: "Dobře organizovanou obranou jsme chtěli odčinit ostudu, kterou jsme si přivezli ze čtvrtka. A to se podařilo. Zápas bez jasných šanců nakonec skončil penaltovým rozstřelem, kde jsme domácím vrátili penaltovou porážku z podzimu. Pro nás veledůležité body a disciplinovaný výkon v defenzivě."



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Dědeček [-] , K. Jánský [-] (66. D. Horák [-] ) , F. Ježek [-] , Z. Sehnal [-] (57. M. Věříš [-] ) , M. Bíl [-] , J. Želízko [-] , J. Krejcar [-] , D. Šedivý [-] , R. Bíl [-] (82. D. Petřík [-] ) , V. Kotal [-]

TJ Sokol Stěžery
P. Smetiprach [-] - T. Paulů [-] (46. L. Brom [-] ) , P. Halberštát [-] , J. Gabriel [-] , J. Tuček [-] , R. Štěpánek [-] , J. Špicar [-] (60. V. Špicar [-] ) , T. Tušic [-] , J. Formánek [-] , J. Vácha [-] , J. Samšeňák [-]

ŽK: 78. J. Želízko - 27. J. Špicar , 37. T. Paulů .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŽEK Jakub - VÍTEK Pavel, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Miroslav Richter
Tip experta: výhra domácích

Třebechovice jsou doma silné. Očekávám hodně vyrovnaný duel a šťastnější budou domácí, kteří vyhrají o gól.

Tip: výhra domácích