1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 14:00

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov na penalty podlehl Bělohradu


Branky


9

První dubnový den na apríla Bělohrad zavítal podkrkonošského Trutnova. Čelil tak týmu, který za poslední tři zápasy vstřelil více než 20 branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Živo od první minuty

Od první minuty začal Bělohrd velmi aktivním přistupem a již v šesté minutě si vypracoval první šanci, Kuba Loner krásným obstřelem jen těsně minul branku. Minutu na to se sám na penaltě objevil Tom Nezbeda, nastřelil pouze domácího brankáře a ten skvěle zneškodnil i následnou dorážku Martina Kiece. Z následujícího rohové kopu dostal hlavou míč do sítě Jirka Odvárko, ale rozhodčí branku bohužel neuznal pro útočný faul. V patnácté minutě se po dalším rohovém kopu dostal k zakončení Martin Kiec, ale opět skvěle zasáhl gólman. Dorážku Vojty Marka už zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Herní převahu nedokázal zúročit ani Marek Wagenknecht ve 23. minutě. Jeho krásná rána z 24 metrů skončila těsně vedle pravé tyče gólmana Hampla. Domácí na první větší šanci čekali do 32. minuty. Obrana Bělohradu nezachytila průnik domácího záložníka po pravé straně, ale po vniknutí do vápna šla střela z úhlu pouze do boční sítě. Za dobrý první poločas přišla odměna ve 38. minutě. Střelu  Tomáše Nezbedy z velkého vápna gólman vyrazil pouze na roh a důrazný Marek Wagenknecht míč dorazil do sítě a poslal nás do vedení. Do šatny se tak šlo s jednogólovým mankem pro domácí. .

 

 

 

 

 

Vyrovnání

V druhem poločasu začal Trutnov ukazovat svou kvalitu a sílu v ofenzivě. Po pěti minutách si centr ze strany našel domácí útočník, ale jeho ránu z první poslal vysoko nad branku Míry Dobřichovského. Jediná šance hostů ve druhém poločase přišla v 54. minutě. Krásná akce po straně hřiště, centr Davida Kulhánka, sklepnutí Martina Kiece na Tomáše Nezbedu a následná střela bohužel opět vedle. Od té doby domácí zvyšovali tlak a deset minut na to si domácí vypracovali další velkou šanci. Po odvráceném rohovém kopu přišel centr zpátky do vápna, ale následné zakončení skončilo zase nad brankou. Za aktivitu byli domácí odměněni v 69. minutě, rychlou akci po levé straně a nasledný přízemní centr protečoval na zadní tyč domácí Landa. 1:1. Zbylé minuty již nic zásadního nepřinesly.

 

Dobřichovský vychytal

Pokutové kopy rozhodl brankář Dobřichovský, který vychytal penaltu směřovanou do středu branky. Ostatní střelci byli vždy úspěšní. Bělohrad si tak připsal dva body díky výhře 5:4 na penalty. 



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: “V Trutnově bylo k vidění nadprůměrné utkání. Soupeř od první minuty dokazoval svou kvalitu a skvělou organizaci hry a my jsme mu byli zcela vyrovnaným soupeřem. V první půli byl lepším týmem Bělohrad, z několika dobrých šancí však vytěžil pouze jednobrankové vedení. Po změně stran se obraz hry otočil. Tentokrát jsme se do slibných příležitostí dostávali my, ale ve více než jednu branku jsme je nepřetavili. Po zasloužené remíze byl v penaltovém rozstřelu úspěšnější soupeř a bral tak bod navíc.”

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: “Věděli jsme, že nás čeká velmi kvalitní soupeř. Utkání to potvrdilo. Obě mužstva chtěla hrát aktivní a útočný fotbal. V první půli jsme si vypracovali více brankových příležitostí my. Bohužel jsme využili pouze jednu z nich. V druhém poločase měli více šancí domácí a proměnili také jednu. Remíza by tak byla asi spravedlivá. V penaltovém rozstřelu jsme byli stoprocentní a tak bod navíc vezeme do Bělohradu.“



Sestavy


MFK Trutnov B
T. Hampl [-] - P. Makovský [-] , J. Hrnčíř [-] (9. T. Groer [-] ) , P. Křížek [-] , O. Metlický [-] (74. P. Kučera [-] ) - V. Valášek [-] , M. Kalhous [-] (61. Š. Duch [-] ) , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] - Š. Landa [-] , P. Doubic [-] -

SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - T. Nezbeda [-] (84. M. Truneček [-] ) , M. Wagenknecht [-] (72. P. Horáček [-] ) , J. Loner [-] , D. Kulhánek [-] (84. M. Rychecký [-] ) , J. Kluz [-] , M. Kiec [-] , J. Kracík [-] , J. Odvárko [-] , V. Marek [-] , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 37. V. Valášek , 73. P. Křížek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Čožík Marek - NOVOTNÝ Zbyněk, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Tomáš Kučera
Tip experta: remíza

V tomto zápase bych si tipnul remízu, na penalty výhra Bělohradu.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích