Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:30

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec si poctivým výkonem došel pro tři body


Branky


10

První zápas 19. kola odstartoval zápas domácího Nového Hradce se Stěžerami. Zápas se odehrál již dopoledne od 10:30 na trávě na Novém Hradci. Atmosféru zápasu vylepšovalo aprílové počasí, kde se během chvil střídal mírný déšť se slunečným počasím. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově nabitý první poločas

Již od úvodních minut byla vidět menší převaha domácích, kteří se více potkávali s balónem a měli několik střeleckých pokusů. V 7. minutě přišlo první velké ohrožení stěžerské branky, kdy jeden z novohrádeckých útočníků trefil břevno. V 10. minutě prokličkoval z levé strany pokutovým územím Jan Karel a vstřelil úvodní branku pro Nový Hradec. V této části hry se hrálo zejména na polovině hostů, a to také vedlo k druhé brance, která přišla o 4 minuty později. Po sražené střele brankářem míč vpadl do sítě zásluhou Jiřího Vydareného. Domácí tak odskočili soupeři již dvougólovým rozdílem. V 21. minutě se podařil protiútok Stěžer, kde brankáře propálil stěžerský Petr Halberštát a snížil tak stav o jeden gól. Tlak domácích se vyplatil i nadále a ve 43. minutě se prosadil opět Jiří Vydarený. Celý tým tak doufal, že se do šaten půjde s dvoubrankovým vedením. S tím ale nesouhlasil Jiří Gabriel a o dvě minuty později přišel skvělý centr do vápna zprava a Gabriel hlavičkou poslal mezi tři tyče jasnou zprávu pro domácí. Do kabin se tak šlo za stavu 3:2.

 

Šmíd zařídil vítězství svého týmu

Druhý poločas začal ofenzivní snahou na obou stranách. Kolem 60. minuty přišel rychlý stěžerský protiútok, který byl ale kousek od velkého vápna zastaven faulem jednoho z novohradeckých obránců. Následoval tak volný přímý kop. Toho se ujal Jáchym Tuček, který skvěle točenou ránou vymetl šibenici novohradecké branky. Stav se tak pro domácí začal dramatizovat. V 74. minutě poslal Nový Hradec blíže ke třem bodům kanonýr Martin Šmíd a zajistil tak vedení 4:3. Byla vidět opět snaha Stěžer o srovnání. Naděje na vyrovnání ale uzavřel opět Martin Šmíd, který v 82. minutě přidal pátý gól domácích. Dostal centr přímo před brankáře a dokázal ho prostřelit. Tímto výsledkem zápas také skončil. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář, trenér: "Chtěli jsme odčinit zaváhání z minulého týdne, což se nám minimálně výsledkově povedlo. Jinak jsme si utkání udělali zbytečně složité. Všechny tři branky v naší síti jsou z kategorie zbytečných- laciných."

TJ Sokol Stěžery
Radim Pavlík, trenér: "Bez nápadu, bez zanícení, bez nasazení. To asi k našemu pojetí zápasu. Až trestuhodné chování našich obranných a záložních hráčů v okolí vápna domácím darovalo 4 z 5 gólů. Takto se proti silnému a fotbalovému soupeři bodovat nedá. Gratulace domácím k výbornému výkonu."



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
L. Voltr [-] - B. Andrýs [-] , J. Karel [-] , D. Hozák [-] , L. Kruml [-] , M. Šmíd [-] , J. Vydarený [-] , J. Kolínek [-] , J. Ležík [-] , J. Bičiště [-] , P. Novák [-]

TJ Sokol Stěžery
M. Babák [-] - J. Gabriel [-] , T. Tušic [-] , J. Vácha [-] , R. Štěpánek [-] , J. Samšeňák [-] , J. Tuček [-] , P. Halberštát [-] , L. Brom [-] , J. Formánek [-] , K. Vácha [-]

ŽK: 60. J. Bičiště .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - ŽEROVNICKÝ David, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Adam Macháček

Expert: Dominik Flígr
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání soupeřů ze středu tabulky přetáhne na svou stranu Nový Hradec.

Tip: výhra domácích