Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnovská střela pokračuje, 8 gólů v Náchodě


Branky


17. P. Holubec , 21. V. Horčička , 26. P. Holubec (p.) , 29. P. Doubic , 42. P. Doubic , 47. Š. Landa , 52. P. Doubic , 60. V. Valášek - 57. J. Ansorge
7

Tento zápas se odehrál na umělé trávě v Trutnově. Minulé kolo se Trutnov rozjel a nastřílel Sobotce 11 branek. Trutnovská mašina se nezadrhla a dnes na domácím hřišti doslova přejela hostující Náchod B. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vymalováno bylo již v první půli

První gól padl již v 17. minutě zásluhou Petra Holubce. Vedení 1:0 Trutnovu nestačilo a tak hned o 4 minuty později přidal další branku Vítězslav Horčička. Po faulu v 26. minutě přišla penalta, kterou s přehledem proměnil Petr Holubec, přidal tak svůj druhý gól v zápase a zvýšil vedení domácího celku. O několik minut později na 4:0 stvrdil Patrik Doubic. Náchod se začal pomalu oklepávat, ale ještě před poločasem přidal gól do šaten opět Patrik Doubic a zařídil tak nad míru přívětivý výsledek prvního poločasu pro domácí mužstvo. 

 

Trutnov čistý štít neudržel

Chvilku po hvizdu na druhý poločas přišel další úder Trutnova, tentokrát v podání Štěpána Landy. V 52. minutě na to odpověděl Patrik Doubic, který zvýšil již na 7:0 a zajistil si tak hattrick. Hosté se ale rozhodli, že neodjedou z Trutnova bez jediného gólu, a tak v 57. minutě Jan Ansorge krásně vystřelil za vápnem a trefil prostor mezi třemi tyčemi. Tři minuty na náchodskou odezvu reagoval znovu Trutnov a na konečných 8:1 zvýšil Vojtěch Valášek, střelec hattricku z minulého zápasu se Sobotkou. 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov B
Michal Vlček, vedoucí mužstva: "Stejně jako před týdnem jsme si i v dnešním derby došli pro tři body velmi suverénním způsobem. Opět nám vycházel dobře přechod do útoku a stejně jako se Sobotkou jsme dokázali být produktivní a nabídnuté šance využít, což je něco, po čem jsme volali celý podzim. V defenzivě jsme působili jistě a konsolidovaně a nenechali tak nikoho na pochybách, že si jdeme pro další tři body. Zopakovali jsme výkon, o který se, věřím, můžeme opřít i do zbytku jara. Stále jsou to však jen dva zápasy …"

FK Náchod B
Trenérský štáb: "K vítězství domácích není co dodat. Jen poblahopřát. V týdnu je potřeba se dát dohromady, vyřešit nastalé problémy a v neděli bodovat."



Sestavy


MFK Trutnov B
M. Hofírek [-] - O. Metlický [-] , P. Křížek [-] , J. Hrnčíř [-] (83. T. Petr [-] ) , M. Sapár [-] - V. Horčička [-] , V. Valášek [-] (72. P. Kučera [-] ) , M. Kamitz [-] (46. M. Kalhous [-] ) , P. Holubec [-] (72. P. Čech [-] ) - Š. Landa [-] , P. Doubic [-] -

FK Náchod B
J. Kuneš [-] - J. Vančák [-] (46. J. Gois [-] ) , F. Kuru [-] (43. A. Šesler [-] ) , M. Jahoda [-] , D. Hrubý [-] , J. Fenz [-] , J. Čejchan [-] (46. J. Rorbach [-] ) , J. Ansorge [-] , D. Hanzl [-] (67. P. Novák [-] ) , Š. Donát [-] , D. Král [-]

ŽK: 88. P. Křížek .
Hráči zápasu: P. Holubec , P. Doubic .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Fryš Milan - VLACHYNSKÝ Kamil, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Že by další kanonáda domácích?

Adam Macháček

Expert: David Novák
Tip experta: výhra domácích

Trutnov nabuzen debaklem do sítě Sobotky potvrdí v domácím prostředí výhru z venku.

Tip: výhra domácích