3:4p.
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Jaroměři rozhodly penalty


Branky


11. Š. Rind , 52. Š. Rind , 87. M. Exnar - 6. D. Vejman , 8. J. Malina , 37. J. Škoda
8

V zápase, ve kterém ani jednomu týmu o nic nešlo diváci viděli šest branek a pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový úvod

Červený Kostelec vstoupil do utkání velmi aktivně a již v 6. minutě pěknou kombinaci hostů zakončoval Dominik Vejman, který protečoval střílený centr Škody na přední tyč až za záda Červenky. Vzápětí musel červenokostelecký gólman Macek vyrazit nad břevno střelu Berana. Mladý gólman si následně došel i pro míč z rohového kopu a rychlým výhozem založil útočnou akci, kdy Wajsar nádherným křižným pasem našel nabíhajícího Malinu, který střelou v pádu zvyšoval na 2:0.

 

Domácí dokázali snížit v 11. minutě, kdy Rind dotlačil míč za záda Macka. Červený Kostelec si do poločasu vzal dvougólové vedení zpět, když se ve 37. minutě z dorážky prosadil hostující kapitán Škoda.

Jaroměř dokázala v druhé půli vyrovnat

I ve druhé půli byl k vidění zajímavý fotbal a domácím se podařilo snížit v 52. minutě zásluhou Šimona Rinda, který střelou na zadní tyč zakončil svůj únik a připsal si tak druhý přesný zásah v utkání. Jaroměři se podařilo srovnat v 82. minutě, kdy přetažený centr na zadní tyč uklidil do sítě Miloš Exnar a poslal zápas do penalt.

Domácím penalty vůbec nevyšly a tak bod navíc bere Červený Kostelec

V první sérii nejprve vychytal domácí gólman Červenka Prokopa. Jaroměř mohl poslat do vedení Bano, ale minul. Ve druhé sérii Bárta střelou o tyč poslal svůj tým do vedení a když i druhý hráč Jaroměře branku nerefil vedli po dvou sériích hosté 1:0. Ve třetí sérii mohl navýšit vedení Červeného Kostelce Jasanský, ale stejně jako protihráči z Jaroměře i on přestřelil. Za Jaroměř mohl srovnat Beran, domácím ale gól v penaltách nebyl souzen a Berana vychytal Macek. Do dvoubrankového vedení poslal následně hosty Lauterbach. Jaroměř mohl udržet ve hře Adam Horák, ale stejně jako jeho spoluhráči poslal míč nad branku a Červený Kostelec tak mohl slavit bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Poslední zápas sezóny je vždy důležitý, protože už není možnost opravy. Prvních 8. minut bylo jako ze zlého snu. Chválím tým za touhu a sílu neprohrát. Poděkování celému realizačnímu týmu, hráčům a fanouškům za jaro, které jsem ještě nezažil.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: Vyšel nám start do utkání a s poločasovým výsledkem jsme byli spokojení. V druhé půlce byli domácí lepší a v závěru asi spravedlivě vyrovnali. Bonus za penalty,ale vezeme domů a můžeme poctivě ukončit sezónu. Konečné umístění je odměnou za nezdolnou vůli, kdy se nám nedařilo a v tabulce se pohybovali pod čarou.



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] , O. Častvaj [-] (80. A. Kašpar [-] ) , A. Horák [-] , J. Bano [-] , R. Beran [-] , Š. Rind [-] , D. Valášek [-] , J. Poděbradský [-] , J. Podolník [-] (46. L. Skalický [-] ) , J. Kudrnáč [-] (70. J. Souček [-] )

TJ Červený Kostelec
J. Macek [-] - J. Škoda [-] , D. Vejman [-] (75. P. Prokop [-] ) , M. Srkal [-] (88. J. Lauterbach [-] ) , M. Jirousek [-] (80. A. Jasanský [-] ) , D. Petrů [-] , L. Hlava [-] , J. Malina [-] (46. D. Vencl [-] ) , D. Hála [-] , P. Bárta [-] , E. Wajsar [-] (46. J. Čejchan [-] )

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hlaváč Martin - MARTÍNEK Miroslav, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Drozd
Tip experta: výhra domácích

Jaroměř potvrdí roli favorita a v poslední kole bude slavit výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza