3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:15

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín poslední domácí zápas zvládl


Branky


10. J. Ulvr , 57. O. Zugar , 77. J. Lánský - 64. D. Doucek
8

V posledním kole do Jičína zavítala Dobruška. Oba týmy si díky dobrým jarním výkonům zajistily záchranu a v posledním kole jim již o nic nešlo. Jičín potvrdil svoji sílu na domácím hřišti a Dobrušku porazil 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín poslal do vedení Ulvr

Do první šance se dostali domácí, kdy z úhlu střílel Fidrich. Dobrušský gólman Pago si ale se střelou poradil. Další šanci domácí již proměnit dokázali. Matějka vracel do vápna odražený míč po rohovém kopu a přesným centrem našel Ulvra, který otevřel skóre zápasu. Dobruška mohla odpovědět ve 21. minutě po chybě domácích v rozehrávce, Jičín ale skvěle podržel Kanaval.

 

Po zbytek poločasu se hrálo v klidném tempu, kdy si ani jeden tým nevytvořil vyloženou gólovou šanci a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhá půle nabídla zajímavou podívanou

I v druhém poločase jako první zahrozili domácí, ale pokus Macháčka Pago kryl. O šest minut později si jičínští připravili pro své diváky parádní kombinaci, kterou zakončil Zugar a poslal domácí do dvoubrankového vedení. V 60. minutě byl ve vápně hostů faulován Matějka a rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil Fidrich, ale Pago dobrým zákrokem penaltu lapil. 

 

V 64. minutě domácí obrana opět zachybovala a chyby tentokrát využil Doucek, který snížil na 1:2. Dobruška cítila šanci a v 67. minutě domácí opět podržel jistý Kanaval. Poslední branku utkání viděli diváci v 77. minutě, kdy hostující Pago vyrazil střelu Machačného pouze do míst, kam dobíhal Lánský a ten z úhlu zvýšil na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Bene: Vydařenou jarní jízdu jsme zakončili s týmem,se kterým jsme na podzim načali šňůru prvních 6 utkání,po kterých jsme byli bez bodů a totálně v pr…li.Vítězství zasloužené,byli jsme lepší, povedla se pasáž do 30 minuty,pak jsme z tempa vypadli a poločas dohráli v útlumu. 2. půle začala opět skvěle,vedli jsme 2:0 a kopali penaltu,tu nedali a následně hosté korigovali.Závěr jsme ale zvládli.Chci hráčům za celou sezónu poděkovat, co jsme na podzim zpackali, to jsme na jaře neskutečně napravili.

SK Dobruška
Vlastimil Karal, asistent trenéra: V zápase dostali příležitost hráči širšího kádru. V úvodních minutách byla vidět nesehranost, která vyústila v branku domácích. Poté jsme se postupně dostávali do zápasu, kluci si začali věřit a přicházeli i šance. Bohužel jsme neměli takovou kvalitu jako domácí a dokázali proměnit jen jednu. Rozhodla větší kvalita v ofenzivě a proto domácí berou 3 body. Výbornou premiéru si odbyl David Pago, který nás chycenou penaltou a dalšími zákroky podržel. Ani ostatní kluci se neztratili.



Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Ulvr [-] , P. Buchvald [-] , F. Smolík [-] - D. Fidrich [-] (88. L. Joukl [-] ) , J. Kuneš [-] , V. Matějka [-] (66. M. Glos [-] ) , O. Zugar [-] , J. Lánský [-] (83. A. Nálevka [-] ) - J. Macháček [-] (66. J. Matějka [-] ) , D. Machačný [-] (83. A. Kopáček [-] )

SK Dobruška
D. Pago [-] - M. Čančara [-] , D. Doucek [-] , P. Feichtinger [-] , M. Jirásek [-] (69. A. Hašek [-] ) , P. Krahulec [-] , D. Eimann [-] (52. T. Týfa [-] ) , M. Eimann [-] , J. Moník [-] , D. Zrzavý [-] (52. T. Štětina [-] ) , L. Prostředník [-]

Počet diváků: 63. Rozhodčí: Nývlt Roman - KURIC Jan, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Drozd
Tip experta: remíza

V tomto utkání už ani jednomu celku o nic nejde, a tak si myslím, že dojde na penalty, ve kterých zvítězí domácí tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích