3:2
(2:0)
65. D. Drozd
76. D. Drozd (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř doma o gól porazila Hořice


Branky


22. Z. Kocourek , 24. D. Valášek , 62. R. Gorol - 65. D. Drozd , 76. D. Drozd (p.)
7

Jaroměř doma přivítala Hořice a díky skvělým vstupům do obou poločasů se dostala do komfortního vedení, David Drozd ovšem dvěma brankami zápas zdramatizoval, i přesto si však domácí ze zápasu odnesli všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výstavní gól Valáška

Jaroměř poslal do vedení ve 22. minutě, kdy přetažený centr na zadní tyč vracel hlavičkou před branku Radek Beran a míč si našel Zdeněk Kocourek, který ho dotlačil do sítě. Ve 24. minutě to bylo již 2:0, když Valášek využil zaváhání obrany Hořic, zmocnil se míče a parádní střelou z velkého vápna poslal domácí do dvoubrankového vedení.  

 

I Hořice si vytvořily své šance, ale nedokázaly je proměnit, do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

Drama v druhé půli

První branku druhé půle vstřelili opět domácí, když se po pěkné spolupráci Pohořálka a Gorola druhý jmenovaný prosadil pěknou střelou na zadní tyč. Hořice oproti první půli svůj výkon zlepšily a v 66. minutě se po rohovém kopu hlavou prosadil David Drozd, Hořice si vytvářely další šance, ale domácí několikrát podržel dobře chytající Červenka. 

 

Domácí gólman kapituloval podruhé až v 67. minutě, kdy se po faulu na Davida Drozda kopala penalta. K ní se postavil faulovaný hořický útočník a bezpečně ji proměnil. V posledních minutách byly k vidění šance na obou stranách, žádná z nich ale gólem neskončila a Jaroměř tak zvládla dotáhnout zápas do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Měli jsme vždy dobré vstupy do obou poločasů a vytvořili si třígólový náskok, když nás ale několikrát podržel gólman Červenka. V závěru jsme si zápas zbytečně zkomplikovali neproměňováním vyložených šancí, a tak byl zápas výsledkově otevřený až do poslední minuty.

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Další utkání v kritické personální situaci jsme zvládli se ctí, bohužel opět bez bodu. A tentokráte k nim bylo opravdu blízko. Rozhodlo asi prvních 25 minut kdy jsme domácím dovolili ustrašenou hrou velký tlak s dvoubrankové vedení. Potom jsme začali hrát a vytvářet si šance, které jsme však jednu zadruhou spalovali. Na druhý poločas je potřeba navázat v dalších důležitých zápasech. Je otázkou zda se kádr podaří některým z marodů doplnit.



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Michálek [-] , Z. Kocourek [-] , Š. Rind [-] (64. O. Častvaj [-] ) , J. Kudrnáč [-] (46. A. Pohořálek [-] ) , R. Beran [-] , J. Bano [-] , A. Horák [-] (64. M. Exnar [-] ) , D. Valášek [-] , J. Poděbradský [-] (59. M. Exnar [-] ) , R. Gorol [-]

TJ Jiskra Hořice
D. Dufek [-] - M. Jonáš [-] , D. Drozd [-] , J. Šedivý [-] , P. Drozd [-] , J. Černý [-] , M. Havelka [-] (69. M. Michálek [-] ) , Z. Nečesaný [-] , P. Hátle [-] , A. Vávra [-] , M. Bango [-] (60. J. Šeda [-] )

ŽK: 90. J. Šedivý .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: VRABEC Hynek - MAREK Miloš, IKIZGÜL Varol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Dominik Zdržálek
Tip experta: výhra domácích

Tohle bude vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro Jaroměř.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích