0:2
(0:1)
4. J. Vrabec
60. D. Fidrich (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2023 18:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládl lépe Jičín


Branky


4. J. Vrabec , 60. D. Fidrich (p.)
5

Jičín zavítal do Hořic, která v posledním kole překvapivě porazili Slavii. Hosté potvrdili, že na Hořice umí a zvítězili i v tomto zápase. Ke třem bodům je nasměrovala fantastická trefa Jana Vrabce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fenomenální branka Vrabce

Jičínu vyšel v stup do uktání na jedničku a hned ve čtvrté minutě Macháček poslal míč na nabíhajícího Vrabce, který parádní trefou z 30-ti metrů vymetl pravou šibenici Krejčího branky.  Do další šance se dostali opět domácí, ale Matějkův pokus z úhlu vychytal Krejčí. V 16. minutě musel být v pozoru Kanaval, ale s pokusem hostů si poradil.

 

Hořice vstřelili branku v 31. minutě, ale pro ofsajd nebyla uznána. Do konce první půle si připsali dobrý zákrok jak Krejčí, tak Kanaval a do šaten se tak šlo za stavu 0:1.

Vítězství Jičína potvrdil Fidrich

Do první větší šance první půle se dostal Fidrich, který po trestném kopu přeloboval Krejčího i jeho branku. V 63. minutě vyslal pěkným obloučkem Fidrich do úniku Machačného, toho ale gólman Krejčí srazil a rozhodčí Karel Šilng nařídil pokutový kop.

 

K němu se postavil Fidrich a s přehledem proměnil. Po tomto zákroku musel kvůli zranění ze hřiště odstoupit hořický gólman Krejčí. Hořice byly blízko ke snížení v 74. minutě, ale domácí obrana dokázala z brannkové čáry míč vykopnout. Hořice se v poslední čtvrthodině dostaly do tlaku a otevřely obranu, toho mohli dvakrát využít hráči Jičína, ale ani jeden z jejich brejků do úspěšného konce nedotáhli.

 

Jičín tak derby a zároveň i záchranářský duel zvládl lépe a z Hořic si odvezl velmi důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: V utkání s neoblíbeným soupeřem se potvrdilo pravidlo, že ať je vývoj zápasu jakýkoliv, vždy vyhraje Jičín. Klasicky branka hned v úvodu - tentokráte životní a neopakovatelnou střelou z dálky. Do poločasu dostatek šancí na vyrovnání, bohužel bez úspěchu. Po penaltě už nezbývalo sil na zvrat a soupeř si výhru pohlídal. Opět jako minulou neděli na Gothardu nevyhrál lepší, ale štastnější. Bohužel se to tentokráte otočilo proti nám.

SK Jičín
Petr Beneš, trenér: V krásném areálu na úžasné hrací ploše získáváme důležité 3body.Výkon jsme proti oslabeným domácím nepodali odpovídající našim kvalitám.Po životní trefe Vrabce ve 4.jsme neplnili to, s čím jsme do zápasu šli, naštěstí jsme 1. pol. přežili bez inkasované branky. Ve 2 pol.jsme nevyužili šance.Rozhodující moment přinesl penaltový zákrok Krejčího.Za stavu 0:2 už jsme zkušeným výkonem drama nedopustili.Byť jsme nehráli optimálně, máme 3body a v boji o záchranu jsme si polepšili.Jedeme dál borci!



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] (67. J. Rozsévač [-] ) - M. Jonáš [-] , P. Kuneš [-] , J. Šedivý [-] (78. J. Šeda [-] ) , Z. Nečesaný [-] , P. Hátle [-] , D. Palm [-] , P. Palm [-] (67. Š. Valenta [-] ) , M. Havelka [-] , M. Bango [-] (46. J. Havrda [-] ) , A. Vávra [-]

SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Vrabec [-] , J. Kuneš [-] (91. A. Nálevka [-] ) , J. Ulvr [-] , P. Buchvald [-] - O. Zugar [-] , J. Lánský [-] (74. F. Smolík [-] ) , D. Machačný [-] , V. Matějka [-] (90. J. Matějka [-] ) , D. Fidrich [-] - J. Macháček [-] (46. M. Glos [-] )

ŽK: 27. M. Jonáš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Fidrich
Tip experta: výhra hostů

Je to derby na které se už všichni těšíme a taky na něj budeme maximálně soustředění a připravení! Vyhrajeme o 2 branky a jednu vstřelím já (směje se)

Tip: výhra domácích