Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 14:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice překvapení nepřipustila


Branky


6

Po porážce v Rychnově čekal na Solnici ve 27. kole další tým z rychnovského okresu Kostelec. Solnice překvapení nepřipustila a po týmovém výkonu porazila poslední tým tabulky 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solnice šla do vedení hned v úvodu

Solnici vyšel vstup do utkání a již ve 4.minutě se nenápadnou střelou zpoza vápna k levé tyči prosadil Martin Jedlička. Poté přišla tříminutovka Davida Hlavy, který se vrátil do sestavy po čtyřzápasové stopce, kterou dostal za červenou kartu proti Jaroměři. Nejprve si ve 22. minutě našel ve vápně parádní centr Jaroše a hlavou na zadní tyč překonal Jakuba Novotného. O dvě minuty později využil toho, že hostující gólman vyrazil míč pouze před sebe a tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě.

 

Solnice po zbytek prvního poločasu dominovala, skóre se však již nezměnilo.

Ve druhé půli se trefili střídající hráči

Průběh hry se v druhé půli příliš nezměnil a Solnice byla stále na míči a jasně dominovala. V 62. minutě přišli do hry Valášek a Pavlíček. První jmenovaný se hned po čtyřech minutách na hřišti dokázal prosadit, když využil chyby gólmana Kozáka, který neudržel Pavlíčkovu střelu a u vyraženého míče byl dříve právě Valášek a zvýšil na 4:0.

 

V 85. minutě se prosadil i Pavlíček, který zápas dohrával s kapitánskou páskou. Po kombinaci Tobišky a Noska dostal míč do vápna a střelou na zadní tyč s přehledem zakončil. Solnice se tak dobře naladila na příští zápas proti Chlumci, který ještě může výrazně zamíchat kartami v boji o titul.



Ohlasy k zápasu


ohlasy budou doplněny




Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - D. Hlava [-] (62. M. Valášek [-] ) , O. Tobiška [-] , J. Jaroš [-] (78. M. Lebeda [-] ) , J. Nejman [-] , M. Jedlička [-] , D. Volf [-] (46. P. Nosek [-] ) , M. Kos [-] , M. Ptáček [-] , F. Zawada [-] , R. Ptáček [-] (62. L. Pavlíček [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
J. Novotný [-] (28. V. Kozák [-] ) - K. Kaplan [-] , D. Cvejn [-] (58. A. Poledno [-] ) , M. Pups [-] , P. Klapal [-] , J. Kvasnička [-] , O. Kotyza [-] (71. D. Sejkora [-] ) , R. Dostálek [-] (71. L. Andrys [-] ) , A. Smola [-] , R. Müller [-] , J. Vodička [-] (58. O. Šupler [-] )

Počet diváků: 250. Rozhodčí: Horský Leonard - FILIP Miroslav, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Fidrich
Tip experta: výhra domácích

Tady od první minuty bude jasná převaha domácí Solnice a na konci zápasu se možná zrodí další hokejový výsledek v její prospěch.

Tip: výhra domácích