Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 14:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř doma rozstřílela Vrchlabí


4

Vrchlabí si v minulém kole připsalo první jarní výhru, když doma dokázalo porazit Hořice. V Jaroměři na svůj výkon nenavázalo a odvezlo si debakl 11:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroměř od prvních minut dominovala

Domácí se dostali do vedení již v 6. minutě, kdy nejprve na vrchlabského gólmana Ondra Šida šel sám Šimon Rind, ale jeho střela skončila tyči. Rind si poté doběhl pro odražený míč a střelou na zadní tyč zaskočil hostujícího gólmana. Druhou branku domácí přidali ve 22. minutě, kdy parádní střelou na zadní tyč vymetl Adam Horák šibenici. Stejný hráč se trefil i o dvě minuty později. Šimon Rynd nejprve u lajny vybojoval míč, předal ho kapitánovi Exnarovi, který pěknou průnikovou přihrávkou vybídl Horáka a ten střelou podél gólmana zvyšoval na 3:0.

 

Do poločasu se trefil ještě dvakrát Zdeněk Kocourek a završil tak poločasové skóre na 5:0.

V druhé půli Jaroměř dokonala debakl

První branku druhé půle vstřelil Jiří Poděbradský, který nejprve vybojoval míč, poté si pohrál s hostujícím obráncem a nekompromisní střelou k pravé tyči zvýšil na 6:0. Další branka padla hned vzápětí, kdy střelou k tyči zpoza vápna překvapil Šída Radek Gorol. Osmou branku přidal střídající Radek Beran, který lobem zakončil pěknou kombinaci domácích.

 

Poslední tři branky padly v rozmezí závěrečných pěti minut. Nejprve v 85. minutě po přihrávce Ondřeje Častvaje doklepával míč do prázdné brány Miloš Exnar. Na 10:0 zvyšoval střelou pod břevno Aleš Pohořálek a na konečných 11:0 upravil Martin Michálek.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Po sérii těžkých zápasů dnes přišel ten z kategorie lehčích. Vrchlabí se stává naším oblíbeným soupeřem, po podzimních sedmi gólech jsme se dnes zastavili na jedenácti. A někteří střelci byli opravdu překvapiví.

FC Vrchlabí
FC Vrchlabí: Až příliš mnoho omluvenek zasáhl kádr vrchlabských. Výsledek utkání mluví za vše. Naše hra měla alespoň nějáké parametry jen v úvodech obou poločasů a poté se úplně rozsypala. Domácí si s chutí zastříleli a nám zbývá jen jim pogratulovat a důkladně zamyslet nad příčinami ostudné porážky.



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Michálek [-] , Z. Kocourek [-] (55. J. Kudrnáč [-] ) , M. Exnar [-] , A. Horák [-] (75. O. Častvaj [-] ) , M. Exnar [-] (64. R. Beran [-] ) , R. Gorol [-] , Š. Rind [-] (55. J. Podolník [-] ) , A. Pohořálek [-] , J. Poděbradský [-] , J. Bano [-]

FC Vrchlabí
O. Šíd [-] - D. Kršík [-] (41. M. Schütz [-] ) , S. Mlejnek [-] , J. Blažej [-] , M. Tomčík [-] , D. Navrátil [-] , D. Zdržálek [-] , M. Kučera [-] , Z. Kout [-] (46. J. Šimůnek [-] ) , P. Kraus [-] , D. Bürger [-]

Počet diváků: 84. Rozhodčí: Vlachynský Kamil - VOJTĚCH Lukáš, ČOŽÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: David Motl
Tip experta: výhra domácích

Jaroměř má dobrý tým a v domácím prostředí vyhrají vysokým rozdílem.

Tip: výhra domácích