Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín jako první na jaře obral Třebeš o všechny body


Branky


5

Třebeš na jaře zatím z každého zápasu odcházela s bodovým ziskem. V rámci 26. kola zajížděla na hřiště Jičína, který je doma velmi silný. To potvrdil i v tomto zápase a nekompletní sestavu Třebše porazil 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín se dokázal v první půli dvakrát prosadit

Od prvních minut se hrál aktivní fotbal z obou stran. Jičín se dostal do vedení v 19. minutě, když v kruhu získal míč Vrabec, přihrál na vápno Matějkovi, ten ho následně předal na Zugara, který ho poslal na zadní tyč, kde nabíhající Fidrich k levé tyči do protipohybu Hofmana otevřel skóre. Druhou branku přidali domácí ve 27. minutě, Lánský vystihl lehkovážnou rozehrávku hostů, vnikl do vápna a v těžké pozici se dokázal zbavit dvou obránců, přihrál na malé vápno Fidrichovi, ten si položil na trávník kapitána Krykorku a svoji druhou brankou zvyšil na 2:0.

 

Třebeš hrála také aktivně, ale jejich šance dokázala odvrátit domácí obrana nebo jim k úspěšnému konci chyběla přesnost.

Fidrich v závěru zkompletoval hattrick

Jičín začal aktivně i druhý poločas, hned z první akce zahrozil Matějka, ale jeho střela míříla nad břevno. O dvě minuty později již byl Matějka úspěšnější, když po vysunutí Zugarem zvýšil na 3:0. Třebeš dokázala snížit v 64. minutě, kdy se po chybě domácí obrany řítil na Kanavala Kosyak a nedal domácímu gólmanovi šanci, 3:1.

 

V dalších minutách byly k vidění šance na obou stranách, ale poslední branka padla až v samotném závěru, kdy Jičín využil otevřené hostující obrany a rychlý brejk zakončil Fidrich, který zkompletoval hattrick a dal tak razítko na výhru Jičína, který získal důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Důležité vítězství po kvalitním organizovaném výkonu celého týmu. Na tým Třebše to dlouhodobě neumíme, dnes jsme však hosty pustili snad do jediné gólové šance a sami si mimo vstřelené góly ještě 2 - 3 vytvořili. Proto považuji naše vítězství za zasloužené a svým hráčům za dnešní zápas děkuji.

TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka, vedoucí mužstva: Do Jičína jsme mohli dorazit bohužel pouze se šesti hráči základu. A tak museli naskočit i kluci z B týmu. To bylo především v prvním poločase znát na váznoucí souhře a vyhovění si při kombinaci. Ve druhém poločasu museli postupně za kluky, kteří měli v nohách celý sobotní zápas bejda naskočit i rekonvalescenti a dorostenci. S ohledem na tyto skutečnosti nebyl výkon ve druhém poločasu zase až tak špatný a v některých okamžicích jsme domácí i přehrávali. Ti ale vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Jičín
L. Kanaval [-] - J. Ulvr [-] , P. Buchvald [-] , J. Vrabec [-] (88. M. Glos [-] ) , F. Smolík [-] - D. Fidrich [-] (93. J. Matějka [-] ) , V. Matějka [-] , J. Lánský [-] , D. Machačný [-] (90. A. Kopáček [-] ) , O. Zugar [-] - J. Macháček [-] (93. F. Kosejk [-] )

TJ Sokol Třebeš
D. Hofman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , J. Rychtár [-] (64. T. Havrda [-] ) , M. Franta [-] (60. J. Jursík [-] ) , I. Kosyak [-] , M. Palma [-] (60. M. Heřman [-] ) , L. Jandík [-] , J. Kudrna [-] (74. M. Cílek [-] ) , T. Hendrich [-] (46. D. Hruška [-] ) , T. Téra [-]

ŽK: 60. M. Krykorka , 85. M. Heřman .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Valenta Jan - ČAPEK Jan, ČECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: David Motl
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zapas, kde Jičín bude více na míči, ale po remíze 1:1 penalty zvládnou lépe hosté.

Tip: výhra domácích