4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš doma přehrála i Rychnov


Branky


4. J. Kábrt (vl.) , 6. L. Rederer , 33. V. Schober , 65. V. Schober - 77. R. Zajíček
7

Zajímavý zápas byl k vidění v Třebši, kde domácí hostili druhý celek tabulky Rychnov nad Kněžnou. Třebeš zvládla i tento těžký domácí zápas díky parádním úvodním šesti minutám, po kterých vedla 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní úvod Třebše

Třebeš otevřela skóre ve čtvrté minutě, kdy David Hruška hodil dlouhý aut do malého vápna. Pro míč si šel gólman Šebesta, který ho ovšem neudržel a míč se následně odrazil k Pavlu Fridrichovi, který se v pádu pokusil o zakončení. Míč se po jeho střele smolně odrazil od rychnovského stopera Kábrta do sítě a Třebeš se mohla radovat. 

 

Ještě veseleji bylo na domácí lavičce o minutu později, kdy zahrával Lukáš Rederer standardní situaci a jeho centrovaný míč do vápna nakonec skončil až za zády Šebesty. Do šance se následně dostal i Rychnov, Noskova střela z úhlu ale mířila vysoko nad.

 

Byla to tak znovu Třebeš, která potřetí udeřila, když se po přihrávce Rederera pěkně uvolnil Václav Schober a následně nádhernou střelou vymetl levou šibenici. Rychnov byl blízko snížení ve 40. minutě, kdy se k odraženému míči po standardní situaci dostal Zajíček, ale mířil pouze vedle pravé tyče Heřmanovi brány. Poslední šanci první půle měl Krykorka, jeho hlavičku ale vytáhl nad břevno dobrým zákrokem Šebesta.

 

r

V druhé půli bylo k vidění po gólu na každé straně

První šanci druhé půle měl Rychnov, sražená střela Zajíčka ale nenadělala Heřmanovi problémy. V 65. minutě vybojoval míč třebešský kapitán Krykorka a průnikovou přihrávkou vyslal do samostatného průniku Schobera, který střelou k levé tyči překonal Šebestu a svým druhým gólem zvýšil na 4:0.

 

V 74. mnutě vyvezl míč rychnovský Stoper Pohl, posunul ho k Zajíčkovi, ale gólman Třebše Heřman dvakrát skvěle zakročil. Zajíček, svoji střeleckou smůlu prolomil v 77. minutě, kdy si před vápnem navedl míč na svoji levou nohu a prudkou střelou k pravé tyči přerušil Heřmanovu jarní neprůstřelnost. 

 

Třebeš dotáhla zápas do vítězného konce a připsala si šesté jarní vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, trenér: Další kvalitní, odpovědný, kolektivní výkon. V úvodu se nám podařilo hosty zaskočit a v podstatě rozhodnout celý zápas. A že s Rychnovem, který nám v minulosti uštědřil pěkný výprask to těší dvojnásob. Proto snad jenom škoda prvního jarního inkasovaného gólu.

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Katastrofální vstup do zápasu. V 6. 0:2! Domácí jsme dostali na koně a nám se velmi těžko chytalo tempo zápasu. Nezbývá než dnešní zápas hodit za hlavu a připravit se na další utkání. Gratulace domácím k zasloužené výhře.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , J. Sobotka [-] , V. Schober [-] , P. Fridrich [-] (46. M. Franta [-] ) , I. Kosyak [-] , L. Rederer [-] (66. J. Černý [-] ) , D. Hruška [-] , J. Kudrna [-] , T. Téra [-] (70. [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - Š. Vacek [-] , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] , J. Kábrt [-] - V. Lihařík [-] , D. Effenberk [-] (46. M. Červinka [-] ) , M. Matsaberidze [-] , M. Rücker [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-]

ŽK: 68. J. Sobotka , 69. V. Schober - 13. M. Rücker , 58. S. Pohl .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - BERÁNEK David, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Tomáš Vošlajer
Tip experta: výhra domácích

Třebeš na jaře hraje velmi dobře, ikdyž je čeká těžký soupeř věřím, že zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů