0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 14:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška jako první na jaře obrala o body Třebeš


Branky


6

Třebši se na jaře daří, Dobrušce první dva zápasy vůbec nevyšly. první body získala až v utkání proti Kostelci. V základní hrací době viděli diváci šance na obou stranách, ovšem ani jedna z nich gólově neskončila a tak o výsledku zápasu musely rozhodnout penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalty se rozhodly až v páté sérii

K první penaltě se postavil dobrušský Doucek a střelou k tyči překonal Heřmana, ten sice stranu vystihl, ale na míč nedosáhl. Trefil se i třebešský Palma, který poslal Effenberka na druhou stranu. V druhém kolem byl úspěšný dobrušský Štětina i domácí Jandík. Ve třetí sérii byli opět úspěšnější střelci, nejprve se trefil Brožek, poté i Filip Vlkanova, jeho pokus měl Effenberk na rukavicích, bohužel pro hosty ho nedokázal vyrazit. Čtvrtou sérii úspěšně načal dobrušský kapitán Krahulec a úspěšný byl i třebešský Hruška.

 

Rozhodlo se až v páté sérii, kdy nejprve proměnil dobrušský Karal a následně Effenberk vychytal domácího kapitána Krykorku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, trenér: Dobruška je pro nás zakletá. Ve vyrovnaném zápase s málo šancemi na obou stranách se nám kombinačně moc nedařilo. Remíza je proto asi spravedlivá. A penalty ... no penalty.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Při pohledu na tabulku jsme na Velký pátek našli poklad v podobě dvou bodů. Ale zaslouženě! Utkání bylo vyrovnané, obrany převyšovaly útok, takže jsme viděli minimum šancí. Bylo to soubojové, ale korektní. Hráče za kolektivní výkon pochválím a vyzdvihnu „mladé pušky“, kteří museli od počátku zápasu nahradit naše marody.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , J. Sobotka [-] , V. Schober [-] (71. F. Vlkanova [-] ) , P. Fridrich [-] (71. M. Farkaš [-] ) , M. Palma [-] , D. Hruška [-] , L. Jandík [-] , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-]

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - M. Čančara [-] , D. Doucek [-] , P. Krahulec [-] , A. Hašek [-] (89. M. Eimann [-] ) , T. Štětina [-] , M. Brožek [-] , J. Moník [-] , D. Zrzavý [-] , V. Karal [-] , L. Prostředník [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vítek Pavel - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jan Vodička
Tip experta: remíza

Tipuji, že si Dobruška z Třebše odveze bod.

Tip: výhra domácích