2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice doma porazily rezervu Chlumce


Branky


8

Pro oba týmy to bylo první jarní utkání. Ipřesto, že Chlumec byl favoritem, tak tři body zůstaly v Hořicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková úvodní branka Chlumce domácí nezlomila

Hostům vyšel vstup do utkání na výbornou. Hořice se hned po úvodní rozehrávce samy dostaly pod tlak a rodící se průnik Jířího Kučery musel "utnout" hořický kapitán Dominik Palm faulem. K trestnému kopu se postavil Pavel Pilař a krásnou střelou protáhl domácího gólmana Dominika Dufka. Ten na míč sice dosáhl, ale zvládl ho vyrazit pouze k dobíhajícímu Vojtěchu Doležalovi, který míč bez problémů doklepl do sítě.

 

Hosté mohli vedení vzápětí navýšit. Po standardní situaci se míč ve vápně odrazil k Jakubu Veselskému, kterému ale střela nesedla a mířila vysoko nad.

 

Hořice rychlá úvodní branka nepoložila a s odpovědí přišly už v 9. minutě, kdy se k míči na vlastní polovině hřiště dostal Jiří Pečenka, který ho vyvezl a předal Davidu Drozdovi, ten si míč potáhl po levé straně a přesnou přihrávkou na zadní tyč vybídl Pečenku ke skórování. Nejlepší hořický střelec krásnou přihrávkou nepohrdl a prostřelil Ladislava Kukala.

 

V dalších minutách první půle byli aktivnější hosté, kteři častěji drželi míč na svých kopačkách. Svoji převahu ovšem gólově využít nedokázali a tak se do šaten odcházelo za stavu 1:1

Tři body domácím vystřelil Havrda

Na první branku v druhém poločase nemuseli diváci čekat příliš dlouho. V 52. minutě Hořice po zisku míče na své půli založily útok. Míč se po rychlé kombinaci na středu hřiště dostal k Davidu Drozdovi, který si ho navedl na střed a zpoza vápna vyslal skákavou střelu, kterou hostující gólman Kukal nedokázal udržet a pouze ji vyrazil před sebe, kde si míč našel Havrda a přes hostujícího obránce dopravil míč do sítě.

 

Hosté na druhou hořickou branku nedokázali odpovědět a tak v prvním jarním utkání vyšli na prázdno.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Hned z první akce jsme inkasovali a nevypadalo to dobře. Naštěstí jsme brzy zareagovali a hrál se velice dobrý fotbal s nasazením. V druhém poločase jsme byli šťastnějším týmem, ale výhru můžeme považovat za zaslouženou. S kvalitním soupeřem těší tři body o to více a novému trenérovi se první zápas vydařil. Pochvala všem hráčům za dnešní výkon, který byl příslibem do celého jara.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Dnešní prohra bolí fyzicky i psychicky, zápas nám bohužel utekl mezi prsty. Už od 2.minuty jsme vedli a ač domácí z brejku srovnali, měli jsme hru pod kontrolou, dobře kombinovali, využívali křídelních prostor a z převahy měli ještě navýšit skóre. To se naopak hned po obrátce podařilo hořickým a utkání poté dovedli různými způsoby do vítězného konce. My počítáme zraněné, žluté a červené karty, přemýšlíme o rozhodčích a z pěkného areálu odjíždíme bez bodu. Doufejme, že se z toho ihned poučíme.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Dufek [-] - J. Pečenka [-] , D. Drozd [-] , J. Havrda [-] (59. P. Hátle [-] ) , P. Drozd [-] , P. Palm [-] (59. A. Kedroń [-] ) , M. Havelka [-] (68. M. Jonáš [-] ) , Z. Nečesaný [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-] (68. P. Kuneš [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - J. Veselský [-] (59. V. Cholasta [-] ) , P. Pilař [-] , J. Dítě [-] , P. Staněk [-] , J. Novotný [-] (52. J. Hartman [-] ) , J. Kučera [-] , J. Ludvík [-] , V. Doležal [-] (77. F. Jelínek [-] ) , J. Vopátek [-] , M. Kopáč [-]

ŽK: 36. P. Drozd , 80. Z. Nečesaný , 94. P. Kuneš - 33. M. Kopáč , 57. J. Hartman , 65. V. Doležal , 72. J. Ludvík , 75. J. Dítě .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Kubečka Pavel - KURKA Miloš, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: výhra hostů

Chlumecké áčko hraje své utkání již v sobotu, tak předpokládám výrazné posílení na horké půdě Hořic, které dostaly nový impuls v podobě nového trenéra. Očekávám ofenzivní utkání s výhrou hostů.

Tip: výhra domácích