Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:30

25.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohořelice slaví postup! Rozhodla o tom jejich výhra v Kohoutovicích


Branky


61. M. Škubica , 87. L. Vránek - 2. A. Fiala , 5. P. Hron , 14. B. Lang , 51. P. Hron , 59. D. Yatsyna , 90. F. Vedral
2

Pohořeličtí fotbalisté potřebovali k jistotě postupu do krajského přeboru vyhrát v Kohoutovicích. Od začátku utkání bylo zřejmé, že tento cíl chtějí beze zbytku splnit..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit diktoval hru

Od začátku jsme se ujali úlohy roli favorita a nenechali domácí na pochybách, kdo dnes zvítězí a tímto vítězstvím si zajistí 1. místo v konečné tabulce a tím postup do krajského přeboru. Všichni hráči hráli s obrovskou chutí, koncentrací a představili domácím velkou kvalitu ve všech činnostech. 

Už ve 14. minutě byl stav 3:0, kdy se po nádherně provedených útočných akcí postupně prosadili naši nejlepší střelci. Svým 19. gólem v této sezoně po centru zleva hlavou Adam F., 1:0. V 5. min.  po centru zprava důrazem v malém vápně Patrik H., 2:0 a ve 14. minutě Bóďa L. svým 11. gólem v sezoně zvýšil na pohodlných 3:0, kdy zpracoval krásnou průnikovou přihrávku do šestnáctky a hned druhým dotekem prostřelil gólmana. Do přestávky jsme si vytvořili ještě několik příležitostí, avšak bez brankového vyjádření.

 

Hosté byli aktivní i do konce zápasu

Do druhého poločasu jsme znovu vstoupili aktivně a hned v 51. minutě rozvlnil svým dnešním druhým a celkově 18. gólem v sezóně Patrik H.,4:0. V 59. minutě se prosadil individuálním průnikem středem hřiště Yatsina D., 5:0.

Poté jsme postupně prostřídali a to se projevilo tím, že jsme domácím dovolili vstřelit 2 branky, které jsme dostali spíše díky naší nekoncentrovanosti. Poslední branku a to v 90. minutě vstřelil po chytře zahraném rohovém kopu Filip V., 6:2.

Všechny hráče potěšil fakt, že naši ale i domácí fanoušci ocenili naši hru a náš přístup k celému utkání.

 

 

 

Autor: web Fotbalpoho.cz



Sestavy


Tatran Kohoutovice
K. Macháč [-] - L. Průcha [-] , M. Růna [-] , P. Hanzl [-] (53. D. Dufek [-] ) , M. Janíček [-] , L. Krejčí [-] (87. T. Dokoupil [-] ) , R. Cvingráf [-] (66. D. Petrovskii [-] ) , L. Vránek [-] , T. Rumler [-] , D. Mezera [-] , M. Škubica [-]

TJ Sokol Pohořelice
T. Sedmidubský [-] - J. Sovka [-] , F. Vedral [-] , Z. Petrásek [-] , J. Šimša [-] (76. Z. Matoušek [-] ) - M. Ševčík [-] (37. R. Manuel [-] ) , R. Koch [-] (76. R. Kroupa [-] ) - B. Lang [-] , P. Hron [-] , A. Fiala [-] , D. Yatsyna [-]

Počet diváků: 145. Rozhodčí: JURČA Lukáš - DADÁK David, KRÁLÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích