Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubňany doma porazily Valtice a vzdalují se sestupovým příčkám


Branky


3

Dubňany dokázaly opět bodovat a velmi se přiblížili záchraně.. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání bylo spoustu šancí a padlo hodně branek i kvůli deštivému počasí, které napomáhalo rychlé hře.

V 5. minutě se radovali hosté, po centru A. Žůrka Tomáš Novák vystřelil ,míč se odrazil k Tomášovi Barvířovi a ten otevřel skóre.

Následovala obrovská šance domácích, kterou přerušil až Michal Zrůna. Ovšem nedovoleně a tak domácí zahrávali pokutový kop, který Štěpán Klepáček zneškodnil. V 17. minutě Dubňany opět zahrozily, po dlouhém autu propadla obrana hostů a kapitán Sviták v obrovské šanci namířil míč pouze do břevna.

Ve 22. minutě už domácí srovnali, centr z boku, sklepnutí a hezký obstřel levou nohou od Tomáše Zelinky. Míč skončil v bráně Valtic - 1:1. Ve 29. minutě měli velikou šanci hosté, bohužel pro hráče Valtic Barvíř neproměnil. V 37. minutě se zaradovali podruhé hostující hráči, Michal Zrůna se zapojil do útočné akce, po jeho  centru Tomáš Barvíř střílí druhý gól. Následně mohli valtičtí zvýšit náskok, dostali se do brejkové situace, Adam Peš byl sám před brankářem, ale minul těsně bránu.

Chyby hostující obrany rozhodly utkání

Začátek druhé půle absolutně nezvládli hráči hostů a tím zřejmě prohráli zápas. V 53. minutě, centr z boku a domácí Juřica úplně volný na malém vápně, střílí hlavou gól. O 2 minuty později bylo ještě hůř, prakticky stejná akce, centr z boku, veliký nedůraz ve vápně a míč končí v síti Valtic - 3:2. Prosadil se znovu Zelinka.

 

V 67. minutě předvedli další hrubku ve středu obrany hosté, domácí Křižka se dostal na dostřel brány a hezkou střelou na přední tyč navyšuje náskok na 4:2.

V 73. minutě mohli hosté snížit, centr na zadní tyč a osamocený Novák míjí těsně hlavou bránu. V 78. minutě po volném přímém kopu hostů si domácí obránce nastřelil vlastní břevno. V 82. minutě přeci jen hostující snížili náskok. Prudký centr na bránu od Tomáše Barvíře, míč propadl za záda brankáře - 4:3.

O minutu později mohli hráči Valtic vyrovnat, centr Tomáše Horčičky skončil u Nováka a ten opět těsně minul bránu. V 84. minutě přišla obrovská šance hostů, Tomáš Barvíř prošel až do malého vápna, připravil míč spoluhráčům, ale ti nebyli schopní míč dotlačit do brány a tak Valtice těsně prohrávájí i další venkovní utkání.

 

 

 

 

 

 

Autor: Jan Slunský - FK Valtice



Sestavy


FK Baník Dubňany
M. Nedvědík [-] - J. Sasínek [-] (88. F. Šalša [-] ) , T. Zelinka [-] , V. Hofírek [-] (61. L. Noga [-] ) , M. Soldán [-] , J. Křižka [-] , A. Šťastný [-] (61. T. Šalša [-] ) , O. Krejčiřík [-] , D. Sviták [-] (91. J. Žurovec [-] ) , D. Juřica [-] , P. Hlaváč [-]

Valtice
Š. Klepáček [-] - A. Peš [-] , T. Barvíř [-] , F. Haneš [-] , D. Wolgemuth [-] , t. novák [-] , D. Ševčík [-] (25. P. Smoček [-] ) , T. Horčička [-] , A. Žůrek [-] , F. Foukal [-] , M. Zrůna [-]

ŽK: 78. P. Hlaváč , 89. O. Krejčiřík - 44. F. Haneš , 85. A. Žůrek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Špaček Jiří - WENCL Jakub, RODINGER Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Libor Nikl
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích