Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Rohatci. Padlo 10 gólů


Branky


2

Rohatec i Vnorovy potvrdily svou pověst. Pověst týmů hrající útočný fotbal. Padlo 10 branek. Utkání skončilo hokejovým výsledkem..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od začátku zápasu aktivnějším týmem. Více kombinovali a hráli častěji na míči. Byli to také právě domácí, kteří se radovali z úvodní branky. Jiří Jüstel se v 19. minutě prosadil a domácí vedli 1:0. 

Domácí povzbuzeni první trefou pokračovali ve své dobré hře a tlačili se více k brance Vnorov. 

 

V 32. minutě ovšem přišlo vyrovnání. Propadlý míč po centru ze strany dostal do sítě domácích Jan Růžička a vyrovnal na 1:1. Po této brance se naopak dostali do hry hosté a byli o fous lepší. 

 

Ve 45. minutě se po dlouhém nákopu do vápna dostal k míči Bittner a jako správný sniper mířil přesně a otočil stav utkání na 1:2.

 

 

Gólový závěr utkání

Gól do šatny hráčům Vnorov pomohl. Do druhého poločasu vstoupili dobře a svou aktivitu přetavili ve 3. gól. Ze standartní situace se prosadil v 51. minutě Marek Janoušek a zvýšil už na rozdíl dvou branek - 1:3.

 

O pět minut později se pěknou střelou zpoza šestnáctky blýskl Nikola Absolon a dal už na 1:4. Za dalších pět minut, v 61. minutě se podruhé trefil Bittner a výsledek už zaváněl debaklem 1:5.

 

Domácí se ale ještě vzepřeli nepříznivému výsledku. v 69. minutě druhou branku vstřelil Jüstel a korigoval na 2:5. Domácí se pak dále hnali do šancí, stejně tak i hosté. Zápas v závěru jakoby neznal obrany. 

 

V 86. minutě dal gól kapitán domácích Homola a snížil na 3:5. Na tento gól odpověděl v 89. minutě Nikola Absolon, když v tváří tvář nedal brankáři šanci a střelou k tyči zvýšil vedení hostů na 3:6.

Gólový učet uzavřel hattrickem Jüstel, který upravil na konečných 4:6.

 

 

 

 



Sestavy


TJ Slavoj Rohatec
D. Jüstel [-] - J. Justel [-] , J. Tomšej [-] , I. petrák [-] , P. Pekařík [-] (46. J. Bajko [-] ) , D. Mlynařík [-] , M. Herzán [-] , M. Konečný [-] , F. Konečný [-] (64. T. Netík [-] ) , R. Homola [-] , F. Vanda [-]

SK Agro Vnorovy
M. Motyčka [-] - M. Slavík [-] , J. Motyčka [-] , J. Hodonský [-] , J. Růžička [-] , N. Absolon [-] , M. Janoušek [-] (62. J. Čajka [-] ) , J. Bittner [-] , R. Vyskočil [-] (76. O. Kočiš [-] ) , M. Kočiš [-] (62. A. Pelucha [-] ) , P. Janda [-] (53. M. Fedorka [-] )

ŽK: 20. J. Tomšej , 49. D. Mlynařík - 72. J. Motyčka . ČK: 72. J. Tomšej .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: BREZÁNI Dárius - HAMINGER Milan, WENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Dominik Všianský
Tip experta: remíza

Domácí neprohrají.

Tip: výhra hostů