Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:30

20.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas s hokejovým skóre ovládly domácí Dubňany


3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný šancí

Od začátku utkání v Dubňanech bylo zřejmé, že bude k vidění kvalitní fotbal. Rohatec je tradičně silný soupeř v podstatě pro kohokoliv a domácí Dubňany jsou doma rovněž velmi dobré. Domácím v útulném prostředí pomáhá i početná fanouškovská základna.

 

První třetina utkání patřila hostům, byli častěji na míči a snažili se rozhýbat obranu domácích. A to se také v 15. minutě povedlo - prosadil se Lukáš Křivák a otevřel skóre.

Tato branka vyvolala reakci domácího týmu, který zatlačil na svého soupeře a snažil se o vyrovnání stavu. Vyrovnat se podařilo kapitánovi týmu Svitákovi v 25. minutě - 1:1.

Poté přišlo několik dalších vyložených šancí dubňanských, ale žádná z nich v brance neskončila. A tak se opět radovali hosté. Po krásné kombinaci v 32. minutě zakončil tuto akci Jaroslav Bajko a vrátil vedení hostům 1:2.

 

Vyrovnáno bylo vzápětí! Druhým gólem rozjásal místní fanoušky znovu Dušan Sviták a v 33. minutě bylo srovnáno na 2:2.

A aby nebylo radosti málo, tak obrat ve skóre dokonal Jakub Křižka a určil tak poločasový stav 3:2.

Pokračovala převaha domácích

Očekávalo se, že Rohatec se bude rychle snažit vyrovnat. Ale byli to domácí, kteří cítili, že toto utkání patří jim. Podpořil to hned ve 49. minutě hattrickem Dušan Sviták - 4:2.

 

Domácí se dále tlačili do šancí a do zakončení, ale branky se dočkali až v 79. minutě. Konkrétně Tomáš Šalša. O čtyři minuty později korunoval svůj fantastický výkon kapitán Sviták a uzavřel svůj gólový účet na čísle 4!

 

Domácí si tedy s Rohatcem poradili výsledkem 6:2

 

 

 

 



Sestavy


FK Baník Dubňany
M. Nedvědík [-] - J. Sasínek [-] , T. Zelinka [-] , V. Hofírek [-] , M. Fatěna [-] (61. L. Noga [-] ) , J. Křižka [-] (75. T. Šalša [-] ) , A. Šťastný [-] (82. F. Šalša [-] ) , O. Krejčiřík [-] , D. Sviták [-] , D. Juřica [-] , P. Hlaváč [-]

TJ Slavoj Rohatec
M. Domanský [-] - L. Holešinský [-] (46. D. Mlynařík [-] ) , J. Tomšej [-] , P. Konečný [-] , F. Vanda [-] (59. F. Lábadi [-] ) , M. Konečný [-] (78. P. Pekařík [-] ) , L. Křivák [-] (46. M. Herzán [-] ) , J. Bajko [-] (46. F. Konečný [-] ) , R. Homola [-] , J. Justel [-] , I. petrák [-]

ŽK: 52. O. Krejčiřík , 80. A. Šťastný .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JURČA Lukáš - KUČERA Josef, MALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Lazar

Expert: Jakub Šabata
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů