1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

19.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valtice doma ztratily, všechny body berou Velké Pavlovice


Branky


30. T. Horčička - 51. J. Vrablic , 52. J. Vrablic , 62. D. Wolgemuth (vl.)
3

Domácí celek chtěl jistě napravit nezdar z posledního domácího utkání. Nad jejich síly byl bohužel i soupeř z Velkých Pavlovic..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas a šance na obou stranách

V 7. minutě měli hosté zajímavou standartní situaci, ovšem nebezpečí nenastalo. V 18. minutě zahrozili hosté z boku, naštěstí útočník netrefil bránu.

Ve 20. minutě měli pro změnu dobrou standartní situaci i domácí. Adam Žúrek bohužel mířil moc na střed brány a brankář Němeček jeho střelu vyrazil. O minutu později měli domácí první tutovou šanci, po autovém vhazování byl ve výborné pozici Tomáš Barvíř, naneštěstí opět mířil doprostřed brány. Ve 29. minutě už jsme se radovali, po rohovém kopu doputoval míč až k Tomášovi Horčičkovi a ten hlavou vsítil vedoucí branku.

 

To bylo v první půli vše.

Dvě rychlé branky hostů rozhodly utkání

V 50. minutě a 52. druhé zastihl domácí hráče a fanoušky veliký šok. V obou případech se prosadil Vráblic. Nejprve po nákopu za obranu zasáhl Štěpán Klepáček, po dohrání soupeřů se hostům podařilo vsítit branku. O dvě minuty později udělali chybu v obraně domácí obránci a hosté se ujali vedení 2:1.

Hra Valtic od té doby nebyla nijak překvapivá a nebezpečná pro soupeře. V 73. minutě po sporné situaci v domácí obraně rozhodčí nepískl faul a hosté tak navýšili vedení o dvě branky vinou vlastního gólu. Hosty tato branka uklidnila a byli pak lepším týmem. Do konce zápasu se domácí celek nedokázal vzchopit na vyrovnání a tak prohrál i další domácí utkání.

 

 

 

 

 

 

Autor: Jan Slunský



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Velké Pavlovice
Trenér Hřiba: Pořád nás trápí zranění. Navíc jsem musel v prvním poločase nuceně střídat. Jsem ale spokojený s výkonem všech hráčů. Myslím, že hlavně v druhé půlce jsme byli lepší, běhavější a víc na balonu.



Sestavy


Valtice
Š. Klepáček [-] - A. Peš [-] , T. Barvíř [-] , M. Rozsypal [-] , D. Wolgemuth [-] , t. novák [-] , D. Ševčík [-] , T. Horčička [-] , F. Foukal [-] (85. D. Kašpárek [-] ) , A. Žůrek [-] , M. Zrůna [-]

TJ Slavoj Velké Pavlovice
K. Němeček [-] - T. Pátek [-] , P. Bulíček [-] , J. Vrablic [-] (87. J. Herzán [-] ) , M. Boček [-] (34. M. Slavík [-] ) , D. Malůšek [-] , R. Biksadský [-] , P. Havlík [-] , T. Osička [-] , R. Vejvančický [-] , N. Janás [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lazar Martin - JÜNGER Erik, KLEPÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích