2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

19.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí si doma poradilo s týmem Dubňan


Branky


3

 Záchranářský duel lépe zvládlo domácí Veselí. Málem však doplatilo na neproměňování vyložených šancí..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí

Do utkání vstoupili aktivněji hráči domácího týmu, bylo zřejmé, že oni chtějí vstřelit první branku a uklidnit se v tomto těžkém zápase. 

 

Byli to ovšem hosté, kteří se radovali jako první. Odražený míč před šestnáctku se dostal k Tomáši Zelinkovi a ten i s drobnou tečí obránce poslal míč za záda bezmocného brankáře Dančíka - 0:1. Ve 12. minutě se tedy ujali vedení hosté.

 

Po této brance ale zůstávali domácí dál aktivnější a hnali se za rychlým vyrovnáním. Vinou nepřesné finální přihrávky, nebo koncovky se však nedokázali prosadit. A když už se po pěkné přihrávce dostal do gólové šance Kosíř, tak jej skvělým zákrokem vychytal brankář Nedvědík.

 

Šimon Kosíř se branky přecejen dočkal. Ve 44. minutě propadl míč na zadní tyč, kde čekal právě Kosíř, ten si míč zpracoval, hezky se uvolnil a střelou do levého rohu branky nedal šanci hostujícímu brankáři. Poločas 1:1.

Do 75. minuty stejný obraz hry

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Domácí byli aktivnější s míčem a snažili se rozhodnout utkání. Hostující obrana si však dokázala s útoky domácích hráčů poradit. 

 

V 67. minutě ale obránce Dubňan nezachytil dobrý náběh výborně hrajícího Břečky a ten z levé strany běžel sám na brankáře a dokázal jej střelou na bližší tyč prostřelit. 

O několik málo minut mohl definitivně rozhodnout znovu Břečka, ale z totožné situace trefil jen dobře postaveného brankáře. 

 

Hosté se pak snažili vyrovnat a zatlačili domácí k vlastní brance. Velkou šanci hlavou měl kapitán Sviták, ale těsně minul. Přišlo pak několik nebezpečných rohů a standartních situací, ale bez úspěchu. 

 

Pár minut před koncem se hosté dočkali vyrovnání, ale gól pro předchozí ofsajd neplatil. V 93. minutě pak byl ještě vyloučen hostující Soldán po dvou žlutých kartách. Domácí tak po boji berou všechny body.



Sestavy


FC Veselí nad Moravou
I. Dančík [-] - O. Brákora [-] (88. D. Doležel [-] ) , J. Symerský [-] , O. Kuchař [-] , R. Zálešák [-] , E. Nekarda [-] , D. Suchánek [-] , M. Břečka [-] (82. T. Randa [-] ) , Š. Kosíř [-] (80. L. Janík [-] ) , R. Nekarda [-] , J. Kosíř [-]

FK Baník Dubňany
M. Nedvědík [-] - T. Zelinka [-] , V. Hofírek [-] , L. Silný [-] , M. Fatěna [-] (61. O. Krejčiřík [-] ) , M. Soldán [-] , D. Hoch [-] (46. L. Noga [-] ) , T. Šalša [-] (86. F. Šalša [-] ) , D. Sviták [-] , D. Juřica [-] (78. A. Šťastný [-] ) , P. Hlaváč [-]

ŽK: 56. J. Kosíř - 56. T. Šalša , 57. M. Soldán , 86. L. Noga , 88. P. Hlaváč . ČK: 93. M. Soldán .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - KUČERA Josef, LAZAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích