Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:30

18.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas s hokejovým skóre ovládly Velké Pavlovice


3

Hokej? Kdepak. Až překvapivě mnoho branek viděli diváci ve Velkých Pavlovicích. Rozhodně se tak nenudili. Nadstandartním výkonem se blýskl Vráblic..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké problémy musel řešit domácí trenér Hřiba, který do zápasu nemohl počítat hned s několika hráči, protože jeho tým trápí velká marodka.

 

Taktika domácího celku podle slov trenéra byla jasná. Dobře bránit a hrát s myšlenkou, že není co ztratit. K utkání tedy nastoupilo i několik mladších hráčů, kteří se  svou bojovností a nebojácností zasloužily o vítězství proti silnému soupeři.

 

Dá se říci, že každý nebezpečný útok skončil míčem v brance Vyškova. Velkou první šanci měli hosté, ale byli to domácí, kteří se ujali vedení.   Hned v 9. minutě se trefil Vráblic. O dvě minuty později bylo srovnáno zásluhou Traoreho Alassany - 1:1.

Domácí si vzali vedení zpět v 18. minutě, znovu se prosadil Vráblic - 2:1. Pět minut na to Vráblic završil hattrick a potvrdil svou skvělou formu. Ve 33. minutě zvýšil na rozdíl už tří branek Vejvančický 4:1. 

 

Ve 36. minutě ale gólem krotil radost domácích dobře hrající Alassana Traore - 4:2 a určil tak poločasový výsledek.

Tak jak začal poločas první, začal i ten druhý. 

 

Rychlá branka domácích dodala domácím klid do hry a naopak utnula snahu Vyškovanů o snížení stavu. V 52. minutě se prosadil Havelka 5:2.

Petr Havelka skóroval podruhé v 65. minutě a v podstatě určil jak zápas dopadne - 6:2.

 

V 78. minutě Fulnek korigoval na 6:3. Domácí tým však rychle reagoval na inkasovanou branku a Jan Vráblic v 80.minutě vstřelil už svůj čtvrtý gól do sítě Vyškova 7:3.

Gólové hody ukončil v 84. minutě Patrik Havlík, který zastavil výsledkou tabuli na skóre 8:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Velké Pavlovice
Trenér Hřiba: Máme velkou marodku a do utkání jsme museli nastoupit i s několika mladými hráči. Tomu jsme nastavili i taktiku k utkání. Všichni hráči podali výborný výkon na hranici sebeobětování opřený o skvělé individuální výkony. Jan Vráblic - fantastický hráč, má skvělou formu. Myslím, že tuhle soutěž přerostl a jasně to dokazuje na hřišti.

MFK Vyškov B
Trenér Liška: Mohli jsme na začátku utkání vstřelit gól a možná by se zápas odvíjel jinak. Bohužel se tak nestalo a soupeř nás vzápětí potrestal. Rozhodli naše individuální chyby. Dostat 8 gólů, to je prostě hodně. Domácí vyhráli hlavně díky větší bojovnosti a vůli zvítězit . Nutno říci, že vyhráli zaslouženě. Musíme se z toho oklepat a soustředit se na příští zápas.



Sestavy


TJ Slavoj Velké Pavlovice
K. Němeček [-] - P. Havelka [-] (77. P. Rozbořil [-] ) , J. Vrablic [-] , M. Boček [-] , D. Malůšek [-] , J. Malhocký [-] , R. Biksadský [-] , P. Havlík [-] , T. Osička [-] (46. T. Pátek [-] ) , R. Vejvančický [-] , N. Janás [-]

MFK Vyškov B
A. Kvapil [-] (60. M. Formánek [-] ) - G. Mafwenta [-] (72. M. Rusiňák [-] ) , J. Klimeš [-] , P. Zimmermann [-] , M. Neubauer [-] (60. J. Derka [-] ) , D. Toure [-] (72. F. Tesáček [-] ) , T. Alassane [-] , J. Mach [-] , V. Němec [-] (37. O. Zajíček [-] ) , M. Ress [-] , J. Fulnek [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šenkýř Petr - ZÁMEČNÍK Michal, MUSIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Pavel Solařík
Tip experta: výhra hostů

Asi těsně vyhraje Vyškov. Záleží jestli přijede s posilami z "A" týmu.

Tip: výhra domácích