P. Hron 24. (p.)
B. Lang 29.
A. Fiala 56.
P. Hron 68.
B. Lang 80.
5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohořelický válec smetl bezmocné Vnorovy


Branky


24. P. Hron (p.) , 29. B. Lang , 56. A. Fiala , 68. P. Hron , 80. B. Lang
2

Šlágr kola mě nabídnout skvělou fotbalovou podívanou. Hráči Pohořelic hrající ve skvělé formě ale svého soupeře v podstatě do ničeho nepustili a navíc hned pětkrát rozvlnili síť..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek Pohořelic

Hned od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. 

Domácí byli aktivní, hráli dobře kombinačně a přehrávali svého soupeře. Přicházelo velké množství šancí po dobrých kombinacích. Ale první branka přišla po zcela jiné situaci.

 

Ve 24. minutě možná trochu nešťastně podrazil hostující obránce útočníka domácích a pískala se penalta. Tu bezpečně proměnil Patrik Hron - 1:0.

O pět minut později bylo s hosty ještě hůř. Bohuslav Lang se hlavou prosadil a zvýšil na 2:0. 

Otřesení hráči Vnorov se do šancí dostávali sporadicky. A branku v podstatě ohrozili po závaru před brankou jen střelou do břevna. Do poločasu tedy odcházeli spokojenější domácí.

Jízda domácích pokračovala

I druhý poločas měl stejný scénář jako ten první a aktivní, rychlejší a fotbalovější domácí jasně režírovali průběh utkání. V 56. minutě navíc Adam Fiala zvýšil už na 3:0.

 

Od této chvíle se zápas víceméně dohrával. Hosté sice z několika šancí či pološancí zahrozili, ale k brance jejich snaha nevedla. To naopak při chuti hrající Patrik Hron přidal svou druhou branku a navýšil na 4:0 v 68. minutě.

Celkově pátý gól pak viděli diváci v 80. minutě. Další dvougólový střelec Bohuslav Lang mířil přesně a dal tak hostům pověstného bůra.

 

Pohořeličtí tak potvrdili svou skvělou formu a doslova si smlsli na dalším soupeři.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Trenér Matoušek: Připravovali jsme se na silného soupeře a jsem rád, že nám to vyšlo. Vzhledem k průběhu jsme utkání chtěli odehrát s nulou. Což se nám povedlo a jsem za to rád.

SK Agro Vnorovy
Asistent Janoušek: Domácí byli dnes na každém postu o level lepší. My se k ničemu nedostali. Navíc můžeme být rádi za inkasovaných 5 gólů. Mohli jsme jich dostat mnohem víc.



Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
T. Sedmidubský [-] - J. Sovka [-] , Z. Petrásek [-] , P. Sedláček [-] , F. Vedral [-] - M. Ševčík [-] (82. Z. Loubek [-] ) , R. Koch [-] (82. Z. Matoušek [-] ) - P. Hron [-] , A. Fiala [-] (60. M. Marek [-] ) , B. Lang [-] (82. R. Kroupa [-] ) , D. Yatsyna [-] (60. R. Manuel [-] ) -

SK Agro Vnorovy
M. Motyčka [-] - M. Slavík [-] , J. Motyčka [-] , M. Fedorka [-] (73. O. Kočiš [-] ) , J. Hodonský [-] , D. Zachar [-] , J. Růžička [-] , M. Janoušek [-] (60. J. Čajka [-] ) , J. Bittner [-] , R. Vyskočil [-] (28. A. Pelucha [-] ) , P. Janda [-] (73. K. Pavlíček [-] )

ŽK: 71. B. Lang , 77. Z. Petrásek - 13. R. Vyskočil , 55. J. Hodonský .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Šidlo David - ROSA Ondřej, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Lazar

Expert: Petr Holub
Tip experta: výhra domácích

Ve šlágru se budou chtít domácí určitě od svého konkurenta bodově odpoutat a zvítězí.

Tip: výhra domácích