1:2
(1:1)
41. A. Cupal
78. R. Habáň (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 12:45

14.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milotice urvaly důležité 3 body v Pavlovicích


Branky


16. N. Janás - 41. A. Cupal , 78. R. Habáň (p.)
3

Do zápasu vstupovali domácí v roli favorita, svou roli bohužel nepotvrdili a tak všechny body si odváži hosté z Milotic..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup domácích do utkání

Domácí fotbalisté do utkání vstoupili velmi dobře. V úvodních minutách si vytvořili 2 velké šance, které ovšem vychytal dobrými zákroky brankář Nikl.

Domácí se přecejen dočkali, když se v 16. minutě po standartní situaci prosadil domácí Janás a vstřelil první branku zápasu - 1:0.

 

Pavlovičtí nabuzení úvodní brankou přehrávali soupeře a byli lepším týmem. Až ke konci poločasu se hra začala vyrovnávat a Miloticím vyšel brejk, po kterém Adam Cupal v 41. minutě srovnal na 1:1.

Územní převaha domácích ke gólu nevedla

Druhý poločas začal tlakem domácích. Svého soupeře v podstatě nepustil k míči. Na druhou stranu jejich snaha nepřinesla žádnou větší šanci.

Z dalšího povedeného brejku se v pokutovém území dostal přes obránce Michal Macháček, ten byl faulován obráncem Pavlovic a pískala se penalta. K exekuci se postavil Robin Habáň a proměnil na konečných 1:2. Zbývající minuty hosté bránili výsledek. Závěrečný tlak domácích branku nepřinesl a Milotice si možná překvapivě odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Velké Pavlovice
Trenér Hřiba: Z mého pohledu nezvládnuté utkání. Zvlášť když je to na domácí půdě. Budeme muset body udělat jinde. Měli jsme více šancí a měli jsme vyhrát. Bohužel.

FK Milotice
Trenér Bidmon: Zlaté 3 body pro nás. Přežili jsme velké šance soupeře, také jsme měli nějaké šance, které jsme mohli využít. Měli jsme i štěstí, ale šli jsme tomu naproti.



Sestavy


TJ Slavoj Velké Pavlovice
K. Němeček [-] - T. Osička [-] , J. Vintrlík [-] , P. Bulíček [-] , R. Biksadský [-] , I. Burac [-] , M. Boček [-] (46. P. Havlík [-] ) , D. Malůšek [-] (64. P. Havelka [-] ) , J. Malhocký [-] (79. M. Slavík [-] ) , N. Janás [-] , J. Vrablic [-]

FK Milotice
L. Nikl [-] - Z. Bartoň [-] , M. Mikéska [-] , D. Kuchař [-] (63. M. Bidmon [-] ) , A. Cupal [-] (88. K. Plachý [-] ) , R. Nikl [-] (70. M. Macháček [-] ) , J. Nedvědický [-] , K. Tománek [-] , P. Knotek [-] , R. Habáň [-] , J. Novák [-]

ŽK: 77. K. Němeček , 82. J. Vrablic , 85. J. Vintrlík - 42. R. Nikl , 53. Z. Bartoň , 84. J. Nedvědický .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: WENCL Jakub - JUNEK Martin, SMUTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů