2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:30

29.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod Ivančicím nestačil a sestupují tak do nižší soutěže


Branky


3

Zápas poslední naděje, tak se ubíral pohled na poslední utkání Ivančic. Nutně potřebovali zvítězit a zároveň doufat ve ztrátu Bosonoh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu



FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Chtěli jsme se s premiérovou sezónou v KP rozloučit dobrým výkonem i výsledkem. Více než dvě třetiny zápasu se nám to dařilo. Šli jsme do rychlého vedení a hru měli pod kontrolou. Už v prvním poločase jsme mohli odskočit minimálně na dvougólový rozdíl. Tu největší příležitost měl Tomáš Bělehrádek, který ale neproměnil pokutový kop. Druhý poločas jsme se aktivním pojetím dopracovali ke druhému gólu. Bohužel jsme nezvládli závěr zápasu. Domácí Ivančice ze dvou bleskových akcí vyrovnaly na 2:2. Konec byl hektický. V 85. minutě se nám zranil hráč a dohrávali jsme v deseti bez možnosti střídání. Ve více jak šestiminutovém nastavení se skóre ani na jedné straně už nepohnulo.



Sestavy


FC Ivančice
O. Foltyn [-] - J. Pekáč [-] , M. Štěpanovský [-] , T. Široký [-] , V. Čermák [-] , E. Galstyan [-] (71. O. Liubchych [-] ) , M. Weinlich [-] , D. Hložek [-] (46. T. Sedláček [-] ) , D. Rozmahel [-] (29. L. Císař [-] ) , D. Bořil [-] , R. Gaňa [-]

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , M. Sehnal [-] (62. T. Prokeš [-] ) , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] , M. Janíček [-] , T. Gracias [-] , J. Konečný [-] (78. P. Valenčík [-] ) , T. Bělehrádek [-] (73. T. Videman [-] ) , D. Hanák [-] (62. R. Janků [-] )

ŽK: 29. D. Rozmahel , 49. V. Čermák , 66. T. Sedláček , 85. J. Pekáč - 88. D. Macko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DANIEL Petr - KRON Dávid, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Petr Mach
Tip experta: výhra hostů

Ivančice tady budou hrát o všechno ,ale myslím si že jim to nebude stačit na výhru.

Tip: remíza