R. Weigl 10.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 17:30

28.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň po obratu slaví postup do divize - FOTO


Branky


3

Matematika byla jasná, pokud svěřenci trenéra Kuglera v Mutěnicích získají tři body, stanou se definitivně vítězi krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledním domácím zápase jsme za ideálního fotbalového počasí přivítali lídra tabulky KP Líšeň B. Ta k potvrzení 1. místa a tím postupu do divize u nás potřebovala zvítězit. Tomu odpovídala i nabitá sestava hostí s řadou fluktuantů z druholigového áčka. Naši kluci se ale zvučných jmen a kvality soupeře nelekli. Po úvodním oťukávání přišla v 10. minutě naše rychlá přímočará akce, kdy Radim Holešinský vysunul na pravé straně Richarda Svobodu, jeho střelu na zadní tyč gólman Veselý sice vyrazil, ale jenom k Romanu Weiglovi, který míč pohotově doklepl do sítě - 1 : 0! V 15. minutě zahrozili i hosté. Na hranicí malého pokutového území se k míči dostal před zraky svého otce Richard Dostálek, ale vychytal jej Filip Leznar! O pět minut později vhodil dlouhý aut Marcel Čepil a pohotovou střelu Radima Holešinského vytěsnil brankář Veselý. Poté hosté přece jen zvýšili aktivitu, ale Toczynski střílel mimo, hlavička Zikla šla nad bránu a pěknou individuální akci exligisty Webera zlikvidoval dobře postavený Filip Leznar. Další šance si už ale soupeř nevytvořil a tak na světlené tabuli svítil sice překvapivý, ale celkem zasloužený výsledek 1:0.

Ve druhé půli sice hosté měli územní převahu, ale žádné šance nepřicházely a spíše se zvětšovala nervozita líšeňských "juniorů". Naopak v 65. minutě předvedl skvělou akci Martin Schuller, ale jeho dalekonosná mírně tečovaná střela snad z 25 metrů jenom málem zbořila břevno hostující svatyně! Krátce po svém vystřídání se po akci Richarda Svobody v dobré pozici ocitnul Franta Lamáček, ale bohužel moment pro střelu prováhal. Trest tak přišel na druhé straně. Na přesný centr Webera si naskočil Dostálek a hlavou míč umístil přesně k tyči - 1 : 1. V 82. minutě obrat k obrovské radosti hostí završil přesnou střelou k opačné tyči střídající Horký - 1 : 2. I přes tří minutové nastavení a velkou snahu se nám už nepodařilo srovnat a tak mohla naplno vypuknout postupová radost Líšně!



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Do Mutěnic jsme jeli vyhrát a dotáhnout postup do konce. Zápas se neodehrával podle našich představ, soupeř nám v 10. minutě vstřelil branku. Věděli jsme, že nesmíme znervóznět a hrát to svoje, že máme na obrat. Soupeř skvěle bránil, hrál na hranici sebeobětování. Nevydržel tempo zápasu a rozhodla naše kondice a kvalita. Rok a půl práce se vyplatil.



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - L. Kupčík [-] , R. Weigl [-] , M. Schüller [-] - R. Holešinský [-] (68. F. Lamáček [-] ) , R. Svoboda [-] , L. koplík [-] (79. A. Prčík [-] ) , M. Maňák [-] - M. Čepil [-] , D. Koštuřík [-] , M. Mokruša [-] (79. J. Kabela [-] )

SK Líšeň B
V. Veselý [-] - L. Fall [-] , M. Toczyski [-] , T. Weber [-] (92. V. Červík [-] ) , R. Bohuslav [-] , M. Ferlay [-] (88. O. Papež [-] ) , R. Dostálek [-] , M. Zikl [-] (61. O. Horký [-] ) , T. Bílek [-] (46. M. Daněk [-] ) , E. Otrísal [-] , D. Rudyk [-]

ŽK: 81. J. Kabela , 90. A. Prčík - 36. L. Fall , 84. T. Weber .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rosa Ondřej - HŘIB Daniel, SMUTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Vojtěch Červík
Tip experta: výhra hostů

Ačkoliv poslední krok bývá nejtěžší, tak v Mutěnicích oslavíme postup.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů