3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:30

28.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratíškovice berou tři body a prodlužují sérii neporazitelnosti - FOTO


Branky


4

Ratíškovice chytly na závěr sezóny slinu a stoupají tabulkou z nižších pozic. Tentokrát si poradili i se silným soupeřem z Krumvíře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Chtěli jsme potvrdit dobrou formu z posledních kol, což se nám podařilo, ale musím přiznat že pro soupeře je výsledek docela krutý. Byl to vyrovnaný zápas, ale my jsme byly produktivnější a nakonec zaslouženě vyhráli. Pochvalu zaslouží celé mužstvo, kdy jsme hlavně v defenzivě hráli velmi zodpovědně a soupeře jsme do velkých šancí nepouštěli. Zblokovali jsme spoustu střel a to co prošlo na bránu tak pochytal spolehlivý Měchura v brance.

Sokol Krumvíř
Michal Škrabko (trenér): Výsledek 0:3 je vždycky krutý, ale hra tomu neodpovídala. První branku jsme dostali po naší chybě z protiútoku, u druhé branky chyboval náš střední obránce a třetí už nic neřešila, hráli jsme vabank



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - M. Kordula [-] (85. J. Bábíček [-] ) , D. Antoš [-] (79. P. Venclík [-] ) , L. Kočiš [-] , D. Marcián [-] (79. T. Bábíček [-] ) , M. Ševčík [-] , J. Nedorostek [-] , P. Zemánek [-] (52. J. Imrich [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Lacko [-] (52. T. Knotek [-] )

Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - P. Hoša [-] (69. J. Gloz [-] ) , L. Kobylka [-] , O. Luskač [-] (69. Š. Rozkydal [-] ) , J. Borovička [-] - M. Riedl [-] , D. Michna [-] , D. Jankůj [-] , L. Košulič [-] - T. Ondroušek [-] (46. T. Drápal [-] ) , O. Přichystal [-] -

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Chabiča František - BODEČEK Adam, ROSA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Vojtěch Červík
Tip experta: výhra hostů

Ratíškovice jsou doma mnohem silnější než venku ale Krumvíř má kvalitnější kádr a proto zvítězí.

Tip: remíza

Tip: remíza