0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:30

25.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Ivančice si připisují bod za remízu s Bytrcí


Branky


5

Hosté z Bystrce nedokázali využít žádnou ze svých mnoha šancí, pro domácí Ivančice je to tak cenný bod v boji o záchranu, naopak pro hosty je to "pouze" bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FC Ivančice
Rostislav Štork (trenér): V důležitém domácím utkání jsme dosáhly pouze na bod. Do utkání jsme vstupovali s tím, že Bystrc má momentálně nejlepší defenzivu v soutěži a šance které si vytvoříme musíme okamžitě proměnit. V prvním poločase jsme měly 2 stoprocentní, ale při první Škuta na zadní tyči míč netrefil a Širokého samostatný nájezd lapil brankář Bystrc. Ve druhém poločase nás Bystrc zatlačila, byla hodně nebezpečná při standardních situací, ale své šance také nedokázala brankově zúročit.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
Igor Kos (sportovní manažer): Věděli jsme ze hrajeme u soupeře pro kterého se každý bod počítá v rámci záchrany v soutěži . Nechtěli jsme tak hru otevřít ale čekali s čím přijde soupeř. Chtěli jsme hrát v zadu bez chyb a to se nám povedlo. Soupeř si vytvořil v prvním poločase jednu 100% šanci, kterou nás brankář Víťa Viňuchal bravurně zneškodnil. Víťa dostal v tomto zápase důvěru na postu brankářské jedničky a zvládl to na jedničku. Ve druhém poločase jsme již začali tvořit my a zápas jsme měli pod kontrolou. Připravili jsme si i brankové příležitosti ve kterých nám chyběl klid ve finální fázi. Proto jsme se rozešli remízou 0:0.



Sestavy


FC Ivančice
O. Foltyn [-] - M. Štěpanovský [-] , J. Pekáč [-] , T. Široký [-] , P. Škuta [-] (65. Š. Rybníček [-] ) , E. Galstyan [-] (73. T. Čožík [-] ) , M. Weinlich [-] , D. Hložek [-] , D. Rozmahel [-] (17. T. Sedláček [-] ) , L. Císař [-] , M. Dobrovodský [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
V. Vyňuchal [-] - P. Hubr [-] (92. J. Pavlík [-] ) - O. Hilscher [-] , J. Urban [-] (61. L. Hansl [-] ) , P. Veleba [-] (92. M. Panský [-] ) , O. Pelc [-] , M. Kratochvíl [-] (46. J. Bubeník [-] ) , V. Kocman [-] , P. Pokorný [-] , J. Solanský [-] , T. Němec [-] (46. Š. Pisko [-] )

ŽK: 52. D. Hložek .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Pátek David - HANÁK Radim, ŠMÍD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra hostů

Bystrc na jaře prohrála pouze jednou, očekávám, že nezaváhá ani tentokrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů